Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút, vagy game over?
Sziasztok. 2 évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal. Első perctől kezdve úgy megtetszett, hogy eldöntöttem magamban "Ő kell nekem!". (Bele is vágok a lényegbe.) Nagyon sokat beszéltünk, szinte minden nap. Nekem egyre jobban tetszett, nagyon szerettem vele beszélni. Aztán találkoztunk még párszor, és én úgy gondolom adott egy esélyt a dolognak, de én nagyszerűen elbasztam... (szerintem..) Ő vetette fel az ötletet mi lenne ha átjönne filmezni.. én persze rögtön benne is voltam a dologban.. ekkor csókra került volna a sor, de én egy beszari nyúl voltam, és nem mertem megcsókolni, pedig 2centire lehettem tőle.. na mindegy. Aztán hirtelen el kellet mennie(nyilván az eset miatt). Azután mondta, hogy hagyjuk inkább, ne erőltessük, maradjunk barátok.. Mondtam oké, megpróbálom. Nem sikerült, azután nem beszéltünk hónapokat, aztán már egy ideje megint beszélünk. Esténként felhívott telefonon, mindig keresett, én ebből azt vettem le, hogy lehet többet akar.. Aztán bepróbálkoztam elmondtam neki, hogy még mindig szeretem.. Erre azt válaszolta, hogy ő a barátságot nem szeretné tönkre tenni egy kapcsolattal.
De én szeretem őt, és így csak én szenvedek.. Mindketten 17 évesek vagyunk.
Van ebből a barátzónából kiút? Megtudnám idővel hódítani? Bármit megtennék érte, csak az enyém legyen. :)
Bocsi ha hosszúra sikeredett, így is próbáltam rövidre fogni.
Értem, köszi a válaszod.
Még szívesen meghallgatok pár véleményt!
szerintem még egy kicsit ne tágíts, de ne is fojtsd meg.
éreztesd vele, vagy mondd ki, hogy fontos a barátságotok, viszont nőként is tekintesz rá. és tiszteletben tartod, ha ő nem akar többet, DE TE IGEN.
vagy: ha tudod, hogy nincs senkije, akkor megpróbálhatod úgy helyrehozni, hogy mikor fizikailag közel vagytok, bepróbálsz egy szájrapuszit. ha kijön a lépés. és ha tényleg ez volt a baja, akkor ebből már látni fogja, hogy igenis összeszeded magad miatta akkor is, ha félsz, mert ő fontos.
ha meg nem tetszik neki, akkor elég lesz egy neharagudj, mert nem voltál vele bunkó. esetleg kérdezz rá abban a pillanatban, hogy akkor egész komolyan gondolta, hogy ne legyen több?
Hmm, köszi a válaszod elég jó tanácsokat adtál.
Gondolkodtam rajta, hogy elhívom hétvége körül sétálni hiszen csodás az idő.. És ha benne van, akkor megpróbálom azt a szájra puszis dolgot, majd ahogyan a helyzet hozza..
Aztán vagy sikerül jobb irányba terelni a dolgot, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!