Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőségből mi a kiút?
Foglald el magad. Kezdjed ott h nem hanyagolod el az iskolát. Aztán sportolj, mélyedj el a hobbidban, lovagolj, kutyázz, biciklizz, vagy sakkozz, amit akarsz. Járj futni, ahhoz pénz se kell. Vagy festés, egyéb művészet...tudom is én.
És kezdjél el nyelvet tanulni, az hasznodra válna.
én is így voltam ezzel, aztán ki lettem dobva.
senkinek nem jó, ha a felek függnek egymástól. egy párkapcsolatban ennek nem így kell működnie. ha önmagadban nem vagy boldog, függetlenül nem találnád meg a helyed a világban, akkor soha nem lesz igazán jó kapcsolatod.
ezt magadban kell lefixálnod. ha önbizalomhiányod van, akkor szépen teszel ellene. megtalálod magad valamiben, önmegvalósítod magad. hobbi, sport, alkoss.
járj el a barátaiddal bulizni, sörözni, beszélgetni, stb. ők is megtudják ugyanazt az örömöt adni, mint a párod.
beszéld meg vele, hogy nem jó így neked. vegyél erőt magadon.
nem ő az utolsó lány a földön :)
Csernus Imre : A fájdalom arcai , na ezt olvasd el , mert a témádhoz kapcsolódik.
Amúgy szembe KELL menned a félelmeiddel csak úgy szűnnek meg.
az élet változik. minden változik benne. kivéve az ember?
ha nem mozdulsz ki a komfortzónádból semmi nem történni. a remény olcsó drog, a gyengék oltalma.
annnyiban előrébb jársz, hogy átlátod a saját láncaid. de ismerd is fel, hogy azok. ha nem cselekszel, ha nem vagy hajlandó változni, ha nincs akaraterőd, akkor marad továbbra az önsanyargatás. ez ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!