Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedetlenség a külsővel, emiatt gyenge esélyek a társkeresésben, emiatt depresszió, más is érez így? Mi lehet a kiút?
Borzasztó azt látni, hogy emberileg 0 értékű nők vagy férfiak számára semmi kihívást nem jelent a párkeresés csak azért mert jól néznek ki, pedig sokaknak különösebben nem is kell ezért tenniük...
Én a létező összes dolgon túl vagyok:
közel hét év yoga+kondi napi szinten
állandó diéta,
nevetségesen sok pénz kozmetikumokra,ruhákra,kiegészítőkre
konzultálás sok bőrgyógyásszal
és milliós plasztikai beavatkozás
Még mindig nem áll össze a kép és kezdek beleőrülni...
Én foglalkozom a belsőmmel is, olvasok sokat, meditálok, próbálok jó lenni az emberekkel, tanult vagyok, diplomám van, nyelvvizsgáim...
Kb esélyem nincs egy totál primitív, gonosz, bunkó, unalmas, üres, megnyerő külsejű vetélytárs ellen...
Én legalább is így érzem.
25? Nem vagy még lekésve semmiről Te lány! :)
Szerintem az a baj, hogy túlságosan lenézed magad. Próbáld meg magad elfogadni, hisz nem hiszem, hogy olyan nagy problémák lennének mind a kinézeteddel, mind a belső éneddel.
Legyél pozitív, s hidd el jobb lesz! :)
Nem tudom sajnos, és igen igazad van ezzel kapcoslatban, hogyh ogyan várjam el hogy más szeressen így.
Nem is azt szoktam kívánni hogy legyen végre egy párom, hanem azt hogy végre beletudjak nézni a tükörbe, úgy hogy az ne legyen fájdalmas.
Elengedni max itthon tudom magamat, amikor egyedül vagyok, és távol maradhatok a tükröktől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!