Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depresszió tönkreteszi a kapcsolatom. Van kiút? 21L
Nem szeretnék belemenni, hogy miért de depressziós vagyok és hiába támogat a párom maximálisan, érzem hogy tönkreteszek valami csodálatos dolgot, szex szinte nincs köztünk miattam, mert nem kívánom. Na nem őt, az érintese, minden nagyon jól esik, és szeretek is vele lenni, de egyszerűen nem megy,mintha aszexualis lennék pedig régen teljesen más voltam, szörnyen érzem magam miatta..sokszor beszélünk róla, hogy mennyire megvaltoztam ilyen téren is..próbálom érzékeltetni hogy szeretem, de egyre kevésbé megy, több a konfliktus is köztünk, pedig sosem veszekedtünk.
Voltatok esetleg ilyen helyzetben? Ti hogyan oldottatok meg? Járok pszichiáterhez, de lassú a javulás, félek nem elég.
2 éve vagyunk együtt, bármire hajlandó lennék érte, hogy rendbehozzam, amit elrontottam a betegséggel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!