Van ebből kiút?
Kezdj el emberek közé járni. Legyen valami olyan hobbid ami szociális (pl. tanulj meg táncolni, mondjuk salsa :) , ruházz be egy önismereti kurzusra, oda is emberek járnak stb. ).
Nem lehetetlen feldolgozni, de nem is lesz egyszerű.
Új élethez meg kell pénz, igen. Én is magamat támogatom. Mástól nem várhatod el hogy állandóan ott legyen mögötted.
Szóval: Hajrá Kovács néni! Ha már biztatót szerettél volna :)
"Sokszor már azt sem értem, hogy aki egyedül van/volt eddig, az is ezt érzi? Minden nap megbirkózik azzal hogy nincs aki teljes szívéből szeretné őt? Hogy lehet ezt kezelni?"
Igen hasonló az érzés, azért van ennyi nyavajgó kérdés az oldalon magányos emberektől. És nem az a rossz, hogy nincs aki szeressen, hanem az, hogy neked nincs kit szeretni. Az is a magány állandó velejárója, hogy vagy végigtelefonálod egy héttel előre az ismerősi körödet ha akarsz valami programot, vagy elmész egyedül. Hogyan lehet kezelni? Szarul, de büszkén. De megnyugtatlak a barátnőd sokkal nagyobbat szívott ezzel a szakítással mint te, csak ő még nem jött rá.
1: Nagy forma vagy, köszi, segített :D
2: Közhelyes amit írtál, viszont igaz... Köszi
3: Extra kösz, szerintem te tényleg érted miről beszélek és már az is sokat segít, hogy ezt érti valaki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!