Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen kiút van ebből?

Milyen kiút van ebből?

Figyelt kérdés
Nem fogok hazudni leirom röviden a lényeget Teljesen magam alá kerültem u szinten hogy már felkelni sincs erőm se lelkileg se fizikailag lehet hogy átmeneti depresszió keverve a jelenlegi szar helyzettel de lehet valóban feladtam az életet lelkiekben az oka részben az hogy nemtudok együtt élni azzal hogy senkim nincs ennyi idösen (18) könnyü azoknak akiknek szüleik testvéreik vannak nem tartom igazságosnak hogy pont velem történik ez szar dolog hogy az ember önmagára van utalva nemcsak anyagilag hanem inkább maga a család akinek van családja az tudom ugyse érti ezt tudom hogy mindenkinek vannak gondjai de nekem nyilván az enyém a legrosszabb ahogy mindenkinek a sajátja ez egy nagyon fájo dolog az életembe tudom jőn a psziholus duma az lofax sajnos az nem segit semmin attol még ugyanúgy nem lesznek szüleim se senkim a másik ami közre játszik hogy előadómüvész vagyok festő (egyetem melett) nyilván nem tart el senki ahogy irtam nincsenek rokonaim el kell tartanom magam sajnos mindenhol falakba ütközöm ezen a pályán egy két fellépés volt régebben (József Attila Ady) esetleg Egy két szindarab volt de már semmi nincs semmilyen munka nincsen sajnos nem tudok elmenni árufeltöltőnek egy müvész nem lehet árufeltöltő márcsak az érzékenységüknél fogva se de össze is roppanék Idegileg ilyen munkátol nem óhajtok londonban sem salátát hámozni pláne ugy hogy tudom idáig is megdolgoztam az egyetemért is mindenért akkor ne adjam már le az idáig megszerzett tudásom saláta hámozásra tudom a kultúrába nincs pénz sajnos kapcsolatom nincs meleg se vagyok tehát nem férek be a szakmába ez a helyzet gondolom nem vagyok egyedül ilyen problémával teljesen kikészültem pláne az éhezéstöl ami nem ijeszt meg mert ideg ember vagyok és uralkodni tudok rajta de most mégis milyen ország ez ahol éhen halnak tisztességesen dolgozni akaró emberek fiatalok mi lenne velem 20-30 év mulva ha már most sincs munka nyilván nem is lesz csak a protekciós embereknek és családtagoknak tehát akkor én most haljak meg müvész vagyok vagy esetleg menjek eladónak és majd balhét csinálok mertbaz idegeim nem bírják nem arra születtem hogy eladó legyek a müvészet hivatás nem tudok mást csinálni látom hogy mire elvégzem a szintén müvészeti egyetemet se munkám semmim nem lesz külföldre se tudok menni mert ott szakszervezet van eszük ágába nincs beengedni se usába se sehova ilyen pályán tehát magyarul halálra vagyok itélve valóban amit el is fogadok
2014. ápr. 11. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Írd már le ezt még egyszer mondatokra, bekezdésekre tagolva, hogy olvasható legyen.
2014. ápr. 11. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom sajnos telefonrol alig lehet ebbe a mezőbe írni elnézést :-(
2014. ápr. 11. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg festményeket eladni a neten, ne csak Magyarországon belül, hátha jön valami műkedvelő aki megveszi egy valag pénzért. Ha olyan helyre jelentkezel dolgozni ami nem a művészettel kapcsolatos, ne mondd meg nekik hogy művész vagy.
2014. ápr. 11. 21:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudok olyat csinálni ami nem müvészet közeli
2014. ápr. 11. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha annyira éhezel, akkor tudsz! Bármit.

Ne hisztizz.

2014. ápr. 11. 21:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább éhen halok valóban :-(
2014. ápr. 11. 21:13
 7/10 anonim válasza:

Jaj, emberke... Hát barátaid sincsenek?

Tipp:

[link]

[link]

2014. ápr. 11. 21:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket:-) sajnos nincsenek
2014. ápr. 11. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Elég furcsán gondolkozol szerintem.Senkiböl se lesz rögtön a világ legnagyobb,leghiresebb müvésze vagy sportoloja vagy szinésze.

Nagyon sok olyan hires ember van aki fiatalon szinte minden féle munkát elválalt.

És mi bajuk lett? Semmi

Az életnek épp ez a lényege hogy egy csomo mindent meg tapasztaljon az ember.

És nincs olyan mélység amiböl nem lehetne kijönni ez tapasztalatboll mondom.

Bánkodhatsz meg éhezhetel anyit mint egy kutya de senkitse fog érdekelni szerintem.

Csak el pazarolod tehetségedet meg az életedet.

Inkább azt javaslom hogy menj elöre.Most ha meg élhetését salátát kel hálmoznod akkor azt csinálod,mert most ezt kell.De nem kell egy életen átt ezt csinálnod.

2014. ápr. 11. 21:21
 10/10 anonim válasza:
2014. ápr. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!