Hogyan lenne ebből kiút?
A helyzet az, hogy egyedül élek néhány éve egy albérletben, nagyon megszerettem. Később meg akarnám venni, de a tulaj meg az eladáson gondolkodik. Nekem nagyon szívügyem a lakás, olyannyira, hogy már az öngyilkosság gondolata kerülget. Máshol nem tudom elképzelni az életem, több okból sem. Haza nem mehetek, mert otthon nincs, szüleim korábban elvesztették a lakásukat. És itt jön még egy fordulat, össze szeretnék költözni valakivel, de mégis mit mondjak neki? Bizonytalant nem tudok, én ezt meg akarom venni, és ha ezt mondom és egyszer csak megjelenik a tulaj, tuti otthagy a csaj. Sőt, olyan vagyok sajnos, hogy ha nem látom a célt, vagy a biztosat, akkor lehetetlen hozzám szólni, akkor képtelen is vagyok a kapcsolatra. És mivel személyes érdekekből is fontos ez a lakás, így tudom hogy csak az után tudok megnyugodni, ha megvettem.
Segítsetek, mit tehetnék? Ti mit tennétek? Fenntartom magam jóval a havi átlagkereset feletti összegből, de ezt saját magam csinálom. És hitelhez meg kell munkáltatói, szóval valahová el kéne mennem 1 évre dolgozni, hogy hitelképes legyek, és a bank felé fizessek. De ha 1 év alatt eladja? És hogyan lehetne így nyugodtan dolgozni? Minden nap azon stresszelnék, hogy mikor omlik össze az életem, mikor adja el, a munkát se tudnám odafigyeléssel végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!