Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan, aki regelt már társkeresőre női kamuprofillal? Mi lett az eredmény?
Szerintem sokunk(én is férfi vagyok) fantáziáját birizgálja, igaz-e az, amit a nők mondanak a netes társkeresésről: levelek végeláthatatlan sora, bunkók, perverzek, nős, túlkoros pasik szánalmas próbálkozásai, dickpic-ek küldözgetése, érdeklődés a "tarifákról", tiszteletlen beszólások, "szia, mizu"-k áradata, gagyi poénokkal való operálás, gátlástalan hazudozás, stb...
Szerintem sokunk fejében megfordult már, hogy jó lenne egy kísérletet végezni, hogy ez tényleg így van-e: ez pedig egy női kamuprofil létrehozásával lehetséges. Van köztetek, aki megpróbálta? Mi lett a végeredmény?
Valóban úgy van minden, ahogy a nők mondják? Tényleg igaz, hogy a regelés után pár perccel már el is kezdenek jönni a levelek, egy idő után pedig szabályos "levélözönben" úszik a női felhasználó? Mit tapasztaltatok a "kísérlet" során?
Én egy jobb pasi képével reggeltem mint jómagam vagyok. Bemásoltam az igaz profilomból az üzenetet amire nem kaptam választ....jobb képpel bezzeg kaptam..
Különben sajnos az exemet kellett ellenőrizni azért volt a kamu profil..Volt egy női profilom facebookon de azt nem tudom minek már....az a poén hogy ott képnélkűl is rámìrt egy keresztnév"nőgyógyász"vezetéknév putris roma pasi:)) Bejelöltem pár szép lányt simán visszajelöltek, kamu szülinapomra is kaptam jókìvánságokat!
Én regisztráltam már női profillal egy társkeresőre, csak is kizárólag kíváncsiságból hogy tényleg özönleni fognak-e a levelek. Nem írtam rá senkire, csak felregisztráltam lesz ami lesz alapon. Első napon semmi nem volt, aztán pár napig nem foglalkoztam a dologgal, majd felnéztem és ledöbbentem hogy 3-4 nap alatt kapásból 44 üzenetet kaptam különböző pasasoktól hoggy ismerkednének velem stb... de voltak köztük perverz lvlek, beszólások hogy dugnának meg hasonlók, de ebből nem volt annyira sok.
Udvariasságból midnegyikre válaszoltam hogy ne haragudjanak de nem aktuális az ismerkedés mert lakóhelyemtől nem messze egy ismerősöm akivel csak látásból ismertük egymást megtalált és elkezdtünk ismerkedni, és rá pár nappal később töröltem is a profilt.
Aztán férfiként de más férfi képeivel regisztráltam fel, más adatokkal 10 nap alatt 2 darab üzenetet kaptam hogy ismerkednének vele, közülük az egyik csaj meglepett mert ismerem őt, de ő nem tudta hogy én kezelem azt a profilt, és egyben elég rédekes volt mert a csajnak 3 éves párkapcsolata volt már, és tudtommal akkor még nagyon boldog volt a pasijával, egyébként a mai napig az, már hozzá is ment, és gyerekük is van, és mégis ismerkedni akart :)
Nem akartam szóvá tenni se neki, se a párjának a dolgot, csak számomra elég érdekes volt a dolog.
nem pont ilyen de hasonlóak voltak.
ide szoktam néha válaszolni úgy mintha nő lennék.
aztán egyszer az alteregóm egy 160 magas 110 kilós csaj volt,erre másnap nézem,hogy jött a válaszomra valami 25 levél,hogy nekik bejön az ilyesmi meg hasonlók,pfej.
a másik ilyen a statiszta haverommal történt.
forgatáson egy pilótát játszott.
öltönyben tányérsapkában lebzselt a szereplők mögött és a szünetben készült róla pár kép,amit aztán feltöltött még az iwiwre régen.
erre elkezdtek özönleni a női üzenetek,hogy te pilóta vagy?
találkozott is elég sok csajjal,előtte meg betanult egy csomó dolgot a menetrendekről,meg a repülőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!