Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem társkeresőztem. Érdemes regisztrálás előtt kamuprofillal szétnézni, hogy mire számíthatok?
olyan marhaság a kamuprofil...mi értelme?!
én az igazi képeimmel stb vagyok fent. többen is.
sosem értettem a kamuzókat..szétnézel? mit nézel szét? mert tán van vesztenivalód? mi van ha fenn vagy az exed? vagy mitől félnek az ilyen emberek?
Úgy regelj, hogy keresőben mindig csak a keresztneved mutassa sose a teljeset. ennyiből soha senki nem talál meg se emailen, se facebookon sehol.
ha nem tetszik, törlöd magad ennyi!
sosem értettem ezeket a mismásozókat, hogy kamuprofil emg a f/*/szom...
26/F
Ha mindenki így gondolkodik, akkor mit tudsz megállapítani? Lehet, hogy az is kamuprofil, amit nézel.
Miért nem alap az egyenes úton menni???
Férfiként készülj fel a legrosszabbra, nőként pedig válogatnod kell csak kiszűrve pár hülyét.
Kamuprofilból van elég már így is, a profilok túlnyomó része így vagy úgy kamuprofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!