Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mire jó?
Ilyennel már én is találkoztam.
Régebben láttam egy kis videót amiben egy srác megmutatta, hogy felregisztrált egy ilyen oldalra mint lány és mennyi levelet kapott nagyon rövid időn belül.
Semmit nem töltött ki úgy igazán, csak egy kép(átlagos lányról) és pár infó.
Elképesztő, hogy tényleg mennyi levelet kapott.
Képzeld magad a helyébe. Te mit csinálnál mikor azt látod, hogy 30 perc alatt kaptál 20-30 bénábbnál bénább vagy csak szexre utaló levelet?
Lehet, hogy talált magának valót a levélírók között, de az is lehet, hogy csak elmenekült.
Ilyennek nem érdemes írni.
Állítsd be a szűrőt belépés szerintire és ennyi.
Aki már egy hétnél régebben lépett be annak nem érdemes írni.
Nézz szét kicsit jobban, pl azt, hogy a regisztráció dátuma, egy rakás profilnál percre pontosan megegyezik...
Azért, mert akkor töltötte fel az üzemeltető az adatbázist a kamuprofilokkal, egy programscript segítségével.
De van pár "barátnő által" beregisztrált is, és simán hihető az is, hogy sok tényleg olyan gyorsan párt talált, de valószínűleg inkább elment bulizni, és ott összeszedett egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!