Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már össze komoly kapcsolatotok Tinderről? Sok próbálkozás után történt? 23L
Tinder nem párkereső.
Ezenfelül 1-2 komolyabb összejön mondjuk 10000-ből egyszer. Ismerősöm azt hiszem 1 év és 500 meccs után talált valakit ott, ami a napi limitet végig kihasználva elég szép szám:)
Oké, nekem kb 2 hét alatt lett egy 3 éves kapcsolatom, a mostani parommal fél éve vagyunk együtt és kb 1 hónap tinderezés után találtam rá. Pár szerencsétlen randi után. De sosem használtam el a maximum like-olásokat (nemrég tudtam meg, hogy van ilyen)
Igen, nő vagyok, és kiírtam az adatlapomra is, hogy csak komolyat.
26 vagyok, amióta van Tinder azóta minden kapcsolatom onnan volt. A mostani 3 éve, azóta együtt vagyunk. Jó sok szar randi után szoktak jönni a normálisak, csak nem kell feladni és nem a szőke hercegre kell várni. Az ismerőseink többsége tinderről jött össze, esküvőn is voltunk már. A tesóim is azt használják, több éves kapcsolatok jöttek onnan össze.
Lehet,hogy 3 hónapig nem történik semmi, csak szar randik, de később meg találsz annyi jót, hogy választani sem tudsz.
5 hónapja vagyok fent de még matchem sem volt.
Nemhogy komoly vagy laza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!