Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött már össze komoly kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött már össze komoly kapcsolatotok Tinderről? Sok próbálkozás után történt? 23L

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 09:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is erdekel. Most lett vege az elso kapcsolatomnak, ami 21 eves koromban kezdodott. Oriasi szerelem volt, de rovid ideig tartott csak. 22 évesen mar azt erzem, hogyha ismerkedni akarok, akkor igenis tenni kell erte, mert az egyetemen en nem sok eselyt latok erre. Viszont eddig mindenki lebeszelt rola. :/ alapvetoen is baratok barataival ismerkedik az ember, de mar nagyon szűk a kor, nincs is szabad pasi, akivel el tudnam képzelni.

Jo olvasni, hogy azert van akinek osszejott:)

2020. dec. 27. 11:08
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy 3 hónapos kapcsolatom lett onnan, meg előtte 2 db 1 éves más társkeresőről. Hát nem vagyok ezzel elégedett, tartós kapcsolatot szeretnék, de egyelőre jobb alternatíva nincs. Most Tinderről úgy néz ki, megint alakul valakivel, aki szintén komolyat keres, hát majd meglátjuk.

25/N

2020. dec. 27. 12:11
 13/30 anonim ***** válasza:
64%
Tinderen a nők minimum fele komolyat keres. A jóképű pasikból akiket a nők jobbra húznak már kevesebb. Én férfiként van hogy kapcsolatért voltam ott, de ezt is inkább úgy mondanám, hogy nem akármilyen nővel, hanem tényleg egy kívül-belül nekem nagyon megfelelővel. Tudod a férfiaknál van ez a kategória is a nőknél akit még megdugnának, de kapcsolatot nem akarna vele.
2020. dec. 27. 12:43
 14/30 anonim ***** válasza:

Utolsó

Nők minimum fele komoly kapcsolatot keres?

Pár haverom tinderezik és ott aki komoly kapcsolatot keres azért meg kell izzadni... Nem egyszer a nő mondta, hogy ő csak dugni van fenn a tinderen, tehát tőle komolyat ne várjon.

2020. dec. 27. 12:49
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Áhh nem ott a jóképű pasiknak van esélyük én nem lettem az 8 hónapig voltam fent és semmi
2020. dec. 27. 12:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy jóképű akkor felejtős. Átlag pasiként is nehéz, mert a csaj úgyis azt választja aki jobban néz ki.

Alig van matchem. 1 randi jött össze onnan de a csaj gyorsan dobott, kb 3-szor találkoztunk.

2020. dec. 27. 13:01
 17/30 anonim ***** válasza:

Utolsót meg tudom erősíteni.

Ha nem vagy helyes, jóképű, akkor online platformokon nincs sok keresnivaló, mert személyiséggel, magabiztossággal, kiállással nem tudsz kompenzálni.

Átlagosként személyesen kell ismerkedni, leginkább olyan környezetben, ahol többször is megfordulsz és van idő kialakulnia egy olyan jó benyomásnak rólad, ami feledtetheti a nem átlag feletti külsőt.

Sokat lendít a dolgon az is, hogy ha az adott környezetbe "ajánlással" érkezel, azaz egy már benne lévő ember mutat/vezet be a társaságba, az pedig az ideális, hogy ha ez az ajánló ember az adott csoporton belül vezető, de legalábbis népszerű és megbízható tagja a közösségnek.

Még így is rengeteget fog számítani a külső, tehát ezek ellenére is legalább 50% esély van arra, hogy ne találjon vonzónak senki olyan, aki az adott csoportba tartozik. Arról nem is beszélve, hogy a társat kereső férfi saját maga is válogat, a saját szempontjai alapján.

Mindezek alapján átlagos kinézetű férfiaknak nem igazán ajánlom online platformok használatát.

Lenne ennek egy további pozitív vonzata is egyébként.

Ha a társkeresőn csak Jóképű Jánosok maradnának, akkor egy idő után Átlagos Ágik rájönnének, hogy bakker itt nekünk nem sok babér terem, hiszen JJ-k nem fognak mellettünk elköteleződni hosszabb távra. A drasztikusan lecsökkent lehetőségek miatt szépen lassan nyitottabbá válnának a való életben Átlagos Aladárokra is.

Így már nem számítana zaklatásnak egy buszon kezdeményezett ismerkedés sem, hiszen Ágik tudnák, hogy hiába ábrándoznak JJ-ről, elérhetetlen számukra, míg itt van ez az Aladár előttem, vette a fáradtságot és bátorságot, hogy mondjon nekem pár kedves szót, lássuk, lehet-e belőle több is?

Szóval átlagos, épeszű férfitársaim, erősítsetek rá a személyes kapcsolatfelvételi képességeitekre (én is ezt teszem)! Egyúttal tűnjünk el minél többen az online felületekről, hogy egészségesebb, ne csak (sokszor hamis) képeken alapuljanak társas kapcsolataink kezdeti lépései, hanem mindenkinek személyesen, maga teljes valójában legyen esélye megmutatni értékeit és hibáit, aza saját lelkét :)

2020. dec. 27. 13:57
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

Ja, és ugyanezt tudom ajánlani Átlagos Ágiknak is!!

Nekünk, Átlagos Aladároknak a tökünk kivan már a tökéletes testű Magamutogató Mancikkal (:D)!!

Szeretnénk veletek, Ágikkal megismerkedni, csak hagyjátok magatokat, ne vesszetek el az online térben :)

2020. dec. 27. 14:03
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
14. Én tipikusan az a helyes, kisfiús, jóképű srác vagyok, akit sok visszafogott életvitelű, cuki, helyes, csinos csaj barátjának akar. (Kérlek ne gyűlöljetek.) 26 vagyok, a 18-25 éves csajokról tudok nyilatkozni. Ott igen, rengetegen kapcsolatot keresnek, főleg azok közül akiknek én tetszeni szoktam és akik engem jobbra húznak. A partiribi, plázacica, instap*tsa típusú csajoknak kevésbé szoktam tetszeni (nincsen meg az a macsó, rosszfiús megjelenésem), ott simán lehet hogy többen dugást keresnek.
2020. dec. 27. 14:13
 20/30 anonim ***** válasza:
18, ha már az ajánlásoknál tartunk: és mit tegyenek az átlag alattiak? Az egyedüllétbe való beletörődésen kívül. Az oly felkapott önfejlesztéssel ne dobálózzunk, nem minden esetben opció.
2020. dec. 27. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!