Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek évek (kb.10) próbálkozása után se sikerül tartós kapcsolatot találnia, akkor van még mit remélnie?
A "nem tartós" alatt pár randit, illetve 1-2 pár hetes kapcsolatot kell érteni, amit sikerült összehozni.
Ha van még remény, akkor úgymond mire fel?
Szerintem van remény.
"Mire fel?" Te is vágysz rá hogy megoldódjon. Nyilván a kedved már nem olyan, mint a legelején. Én is sok randin vagyok túl, tudom miről beszélek. Viszont nem adom fel, mert szükségem van társra, nem szeretek egyedül lenni, ezért - nyilván nem mindig kitörő lelkesedéssel, de - megyek tovább.
Miért ne lenne? Megalkudni ne alkudj meg valami rosszban, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Hány éves vagy?
Ismerek 40-es nőket, akik egyedülállók, rendben vannak emberileg, aztán mégis rossz pasikat fognak ki sorozatosan. Ez van.
Nekem sem akaródzik könnyen összejönni, 30-as vagyok. Most megint új módszert próbálok ki, hátha. Aki lenne, az nem hozzám való, aki hozzám való, az foglalt...
Hát, ha a hölgy nem játszmázik és nem kötekedik minden jelentéktelen marhaságon, akkor lehet kapcsolata.
Én 46 éves, 5 éve egyedül élő fickóként pont azért adtam fel a társkeresést mert nekem csak kötekedő drámakirálynők és bolhából elefántot csináló játszmázók jutottak.
Kérdező, 21. század van. Te is nyugodtan célozhatsz rá, hogy az illető szimpatikus neked, és ha viszont így van akkor kezdeményezni is fog. Az hogy 10 év próbálkozás után sem tudod hogy kell felhívni magadra a figyelmet, az elég szánalmas. Tekintve, hogy a férfiak sokkal kevésbé válogatósabbak, mint ti nők!
A legkisebb dologért is képesek vagytok dobni vkit.
Ha nem vagy éppen ronda, akkor meg áldozatul estél annak, hogy a fickók nem mernek nálad próbálkozni, tekintve, hogy elég általános a kérők lehúzása, vagy csak simán el küldik őket a f4szba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!