Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért böki ennyire a férfiak csőrét, ha egy nő nem szeretne párkapcsolatot?
Valahányszor egy nő teljesen normális és kulturált hangnemben leírja, hogy nem szeretne párt, mert csalódott a férfiakban vagy csak szimplán jobban érzi magát egyedül, csak úgy zúdul rá a gyűlöletcunami. Én nem értem, hogy a férfiak miért veszik ennyire magukra, hogy egy számukra idegen nő ezt a döntést hozta, miért kell olyanokat fröcsögni, hogy milyen sz@r élete lesz a nőnek, meg biztos ronda, pszichés beteg, stb.
Én ismerek olyan férfit, aki hasonlóan érez a párkapcsolatot illetően. Teljesen normális, kedves, intelligens srác, aki tisztelettel bánik a nőkkel, de nem szeretne járni senkivel, legfeljebb szexelni (de ebben teljesen transzparens). Bennem ez sosem keltett semmilyen indulatot, nem érzem azt, hogy engem támad ezzel. A férfiak miért veszik ezt mégis személyes inzultusnak a nőktől?
Szerintem csak a gyökerek gondolkoznak így, akik elítélnek emiatt.
Ha éppen nem érzed magad készen egy kapcsolatra, megérthető. Az hogy örökké mert csalódtál X férfiban, az nem logikus, de te döntésed.
Ez igazából nézőpont kérdése.
Ha azt nézem, hogy egy nő akit nem ismerek így döntött, oké semmi gond nincs ezzel, az ő döntése.
De ha a népességfogyás szemszögéből nézem ami folyamatos hazánkban, illetve a fiatal korosztályban (18-40), már most is kb. 80000 fővel több férfi van, mint nő alapból, elég szomorú.
Persze 1 ember arányaiban nem sok kiesés statisztikailag, de minden egyes ilyen nő rontja ezeket a dolgokat, ezzel együtt a világot is. Mert nem lesz gyereke, nem akar kapcsolatot, csak élni fog a világban.
A jelenlegi elég rossz helyzetet is, még jobban rontani fogja hosszútávon.
Én nem ítéllek el egyáltalán, csak leírtam a tényeket.
Bocs, de nem érzem magam pszichés betegnek azért, mert a nyugalmat választottam a párkapcsolat helyett. Nem mindenki kapcsolatfüggő, főleg ha már van bőven tapasztalata.
Én a chaten tapasztaltam, amikor leírom, hogy nem keresek kapcsolatot, hogy az első kérdés: "mert van párod"?
A férfiak sokkal kevésbé bírják a magányt/szexmentességet, kevesen érzik jól magukat egyedül. Ezért is van sokkal több pasi társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!