Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért böki ennyire a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért böki ennyire a férfiak csőrét, ha egy nő nem szeretne párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Valahányszor egy nő teljesen normális és kulturált hangnemben leírja, hogy nem szeretne párt, mert csalódott a férfiakban vagy csak szimplán jobban érzi magát egyedül, csak úgy zúdul rá a gyűlöletcunami. Én nem értem, hogy a férfiak miért veszik ennyire magukra, hogy egy számukra idegen nő ezt a döntést hozta, miért kell olyanokat fröcsögni, hogy milyen sz@r élete lesz a nőnek, meg biztos ronda, pszichés beteg, stb.

Én ismerek olyan férfit, aki hasonlóan érez a párkapcsolatot illetően. Teljesen normális, kedves, intelligens srác, aki tisztelettel bánik a nőkkel, de nem szeretne járni senkivel, legfeljebb szexelni (de ebben teljesen transzparens). Bennem ez sosem keltett semmilyen indulatot, nem érzem azt, hogy engem támad ezzel. A férfiak miért veszik ezt mégis személyes inzultusnak a nőktől?

2023. jún. 11. 02:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 MolotovPunk ***** válasza:
81%
30/ És olyan opció nem létezik, hogy egy férfi el van jól egyedül is? Csak mert én ismerek olyan élethelyzetet is, mivel nem minden férfinak hiányzik párkapcsolat. És hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak, engem nem nagyon érdekel, ha te jól elvagy egyedül is. Te döntésed. Nem hiszem, hogy túl sokan rugóznának ezen! Szerintem esetleg ismerőseid között irigyelnek páran emiatt, főleg akik sz_r párkapcsolatban élnek.
2023. jún. 11. 15:32
 32/51 anonim ***** válasza:
77%

Fogadj meg egy tanácsot soha nem foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak.

Nekem is beszóltak már hogy mért nem élek nemi életet.

Ja amúgy élek csak senki sem tudd róla.

Tegnap műszakban hallgattam egy órás litániát arról hogy gyerek az élet értelme. Akinek nincs soha nem tapasztalja meg „az igazi boldogságot”.

Na most ezt hívják úgy, hogy vélemény.

Amúgy párkapcsolat nekem sem kell.

Nekem ez csak egy akadály lenne. Havi 200 órában dolgozom, semmi kapacitásom nincs az ilyenre.

Meg nem is szeretnék ezzel foglalkozni.

Bele sem fér az életembe. Csak mondjuk én ezt belátom. A munkatársak meg nem látták be és folyamatosan megy a problémázás hogy a gyerekfelügyletet hogy oldják meg.

Van olyan ember aki 2 hétre kénytelen távpénzre menni mert bezár az óvoda és nincs aki vigyázzon a gyerekre.

Én inkább nem mondok semmit.

35 F

2023. jún. 11. 20:21
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
Max az zavarja hogy vele sem akar kapcsolatot.
2023. jún. 12. 00:10
 34/51 MolotovPunk ***** válasza:
85%
Általában még szülőktől szokott jönni ilyen nyomás, ha valaki régóta szingli pl. 30 évesen, hogy miért nincs barátnője, vagy pasija.
2023. jún. 12. 00:16
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan egyéjszakásom, aki nem hitte el, hogy részemről ennyi volt, mert "milyennőazilyen".
2023. jún. 12. 07:50
 36/51 anonim ***** válasza:
31%
#25 Bezzeg ha te (ti) sírsz a pasi után, hogy több legyen mint dugi, akkor persze más a helyzet! Akkor szemét pasi csak (ki)használ!
2023. jún. 12. 22:14
 37/51 mikeXxX ***** válasza:
35%
Van aki macskás nőkènt èli le az èletèt engem nem èrdekel az ő baja .43f
2023. jún. 13. 00:04
 38/51 anonim ***** válasza:
91%

37 amilyen felhozatal, nem a “bajunk”. Hanem a legjobb dolog, ami történhet, hogy egy macskával osztjuk meg az életünket.

Nekem is van pár hónapja és bárcsak hamarabb lett volna.

2023. jún. 13. 06:27
 39/51 anonim ***** válasza:
91%
37. Ez nem "baj".
2023. jún. 13. 07:08
 40/51 anonim ***** válasza:
27%

Azért, mert életidegen. A társadalom fennmaradása szempontjából az ilyen nő terhet jelent.

Természetes dolog, hogy a nők és férfiak párba állnak és családot alapítanak. Ha ez nem történik meg, az nem természetes. A társadalom intuitívan érzi ezt.

Az aki nem képes valaki mást szolgálni magán kívül az hitvány ember. A társadalom teljesen jogosan lenézi.

2023. jún. 28. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!