Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért böki ennyire a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért böki ennyire a férfiak csőrét, ha egy nő nem szeretne párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Valahányszor egy nő teljesen normális és kulturált hangnemben leírja, hogy nem szeretne párt, mert csalódott a férfiakban vagy csak szimplán jobban érzi magát egyedül, csak úgy zúdul rá a gyűlöletcunami. Én nem értem, hogy a férfiak miért veszik ennyire magukra, hogy egy számukra idegen nő ezt a döntést hozta, miért kell olyanokat fröcsögni, hogy milyen sz@r élete lesz a nőnek, meg biztos ronda, pszichés beteg, stb.

Én ismerek olyan férfit, aki hasonlóan érez a párkapcsolatot illetően. Teljesen normális, kedves, intelligens srác, aki tisztelettel bánik a nőkkel, de nem szeretne járni senkivel, legfeljebb szexelni (de ebben teljesen transzparens). Bennem ez sosem keltett semmilyen indulatot, nem érzem azt, hogy engem támad ezzel. A férfiak miért veszik ezt mégis személyes inzultusnak a nőktől?

2023. jún. 11. 02:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
89%

"Az aki nem képes valaki mást szolgálni magán kívül az hitvány ember. A társadalom teljesen jogosan lenézi."

Szolgálni? LOL. Házasságban élek, de nem szolgálok senkit.

2023. jún. 28. 20:04
 42/51 anonim ***** válasza:
16%

41

Nem cáfoltad meg amit írtam, mocsok!

2023. jún. 28. 20:07
 43/51 anonim ***** válasza:
87%
42. Te micsoda egy gusztustalan képződmény vagy te jó ég! Hidd el a társadalom épelméjű része téged néz le, nagyon jogosan!
2023. jún. 28. 20:21
 44/51 anonim ***** válasza:
87%
42. Kit érdekel, hogy mi a természetes? Az a fontos, amit ÉN akarok.
2023. jún. 28. 21:05
 45/51 anonim ***** válasza:
5%

44

Ha mindenki így gondolkodik, akkor nem beszélhetünk társadalomról, mert szétesik az egész.

Ha szétesik a társadalom, mindenkinek rossz.

2023. jún. 28. 21:10
 46/51 anonim ***** válasza:
96%
Ha mindenki feláldozza magát a társadalom oltárán, akkor rengeteg boldogtalan ember lesz.
2023. jún. 29. 07:42
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
Ha szétesik a társadalom, akkor sokkal több. Ha az emberek maguktól nem hoznak áldozatot, akkor majd rákényszerítik őket.
2023. jún. 29. 07:44
 48/51 anonim ***** válasza:
97%

„Ha az emberek maguktól nem hoznak áldozatot, akkor majd rákényszerítik őket. „

Ezt hívják Diktatúrának gratulálok Észak Korea a te országod.

Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogy él.

Konkrétan a családosdi az én életemben sincs tervben. És nem is érdekel.

2023. jún. 29. 12:24
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
47. És abban nekem mi a jó, hogy nem vagyok boldog???? MI??
2023. jún. 29. 13:16
 50/51 anonim ***** válasza:
72%

48

Hamarosan Magyarországból lesz diktatúra, ha a gazdasági és társadalmi helyzet megköveteli. Csak viszonylagos jólétben lehet demokráciát fenntartani. Nem azért mondom, mert ezt akarom, hanem mert ez lesz.

49

Az, hogy nem omlik össze a társadalom és nincs anarchia.

2023. jún. 29. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!