Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért böki ennyire a férfiak csőrét, ha egy nő nem szeretne párkapcsolatot?
Valahányszor egy nő teljesen normális és kulturált hangnemben leírja, hogy nem szeretne párt, mert csalódott a férfiakban vagy csak szimplán jobban érzi magát egyedül, csak úgy zúdul rá a gyűlöletcunami. Én nem értem, hogy a férfiak miért veszik ennyire magukra, hogy egy számukra idegen nő ezt a döntést hozta, miért kell olyanokat fröcsögni, hogy milyen sz@r élete lesz a nőnek, meg biztos ronda, pszichés beteg, stb.
Én ismerek olyan férfit, aki hasonlóan érez a párkapcsolatot illetően. Teljesen normális, kedves, intelligens srác, aki tisztelettel bánik a nőkkel, de nem szeretne járni senkivel, legfeljebb szexelni (de ebben teljesen transzparens). Bennem ez sosem keltett semmilyen indulatot, nem érzem azt, hogy engem támad ezzel. A férfiak miért veszik ezt mégis személyes inzultusnak a nőktől?
Ettől atz értelmi szinttől pedig eléggé összerándult a gyomrom.
20. Ez ismerős. Pont ezért nem kellett többé szexkapcsolat.
Folyton próbált arròl meggyőzni, hogy én belé fogok szeretni és minden alkalommal megkérdezte, hogy "hiányoztam"? :D
Nyilván nem tesz jót az egójuknak, hogy nem futunk utánuk.
Úristen mennyire ismerős.
Két konszenzuson alapuló szexkapcsolatom volt, legalábbis én azt hittem, hogy a másik fél értette, amit mondani akartam... Nos, nem. Idővel elkezdett terelgetni a kapcsolat felé, mert hogy egy nő nem szeret csak úgy érzelmek nélkül szexelni és látja rajtam, hogy én milyen törékeny és érző lélek vagyok.
Mondom ember, megegyeztünk valamiben. Az, hogy képes vagyok érzelmekre, nem jelenti azt, hogy bárkivel képes vagyok rá. Néhány orgazmustól pedig nem fogom kevésbé rombolónak tartani a kapcsolati dinamikánkat és ezen a szinten teljesen lényegtelen, hogy te mit szeretnél látni.
De nem, ő látja, hogy nekem rossz egyedül egy férfi nélkül és megtisztelne azzal, hogy ha már dug, szeressen is...
Jóistengyerele
Én pont ilyen nő vagyok. A gazdagságtól nem esek hasra, és pontosan annyira leszarom, mint a legújabb típusú milliárdba kerülő autót. Egyszerűen nem tud lázba hozni.Inkább egyedül, szegényen, nyugalomban élek, mint ilyen javak miatt viseljek el olyan embert, akire rá nézni is utálok, mert ezen kívül semmi értelmeset nem tud nekem nyújtani. Ez van.
" Mert ez kamu duma. Nincs olyan nő, aki nem akar kapcsolatot, legfeljebb olyan, aki csak jóképű és gazdag férfival akar."
De, van olyan nő, csak ti, férfiak annyira lenézitek a komplett női nemet, hogy egyáltalán el sem akarjátok képzelni, hogy egy nőnek vannak saját döntései. Emiatt a gondolkodás miatt kezdem én is egyre jobban gyűlölni a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!