Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek a férfiak hány %-a lehet úgy, hogy egész életében nem lesz párkapcsolata, pedig szeretne?
A Washington Post, ami a legeladottabb amerikai újság 2018-ban készített erről felmérést. A 18-30 év közti férfiak 28%-a nem szexelt az utóbbi 1 évben:
Ugyanígy hasonló ha a szüzességet nézzük. A 18-30 év közötti férfiak 27%-a mondta, hogy nem szexelt 18 éves kora óta. (A kérdésben csak így lehetett megkérdezni, de ez valószínűleg a totál szüzesség egyenértékű, nehezen van, hogy valaki 18 éves kora előtt szexelt, utána meg már nem nagyon.)
És tudom lehet mondani, hogy a szex nem párkapcsolat, de azért a kettő erőteljesen összefügg. És persze a kérdés egész életről szól, de azért valljuk be, akinek 30 éves koráig nem jut semmi, annak azért elég nagy eséllyel utána se nagyon. Szóval egy 10-20% biztos, a kérdésre válaszolva.
Szerintem legfeljebb 10%. Ha a fenti kutatást nézzük, abból még nincs kivonva azok száma, akik nem is akarnak. Vagy akik pl 19 évesek és nem, vagy csak mondjuk 17 évesen szexeltek. Meg nem tudom számolod-e a gyerekszerelmeket, vagy honnan számolod őket. (Ez szexualitáson kívüli, ilyen egymás kezét fogós alsós szerelemre gondolok)
Olyan kevés van, aki szexel, de sosem volt kapcsolata, viszont fordítva lehet.
#5 Ennek semmi köze a kérdéshez.
#6 Azért a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában vagyunk, mert a felnőttekre gondolok.
7
Tevedés!
Lehetne baratnőd, ha jó lenne a 90 kg.os Dohanyboltos Marcsi!
De neked a csinos, vékony, diplomás Könyvelő Anna kell...miközben nagy eséllyel, te csak egy Benzinkutas Bálint vagy
Mivel a teljes társadalomban a fiatalok aránya (elöregedő társadalom) kevesebb mint az idősebbek aránya, ezért egy alacsonyabb érték jön ki mint amire számítunk.
Az idősebb generációk nem szenvedtek a tinder miatti párkapcsolati válságtól, sem más társkeresők nem zavartak be.
Ott az örökszüzek aránya is alacsonyabb volt a társadalomban.
A mai helyzet borzalmát már nem is értik az idősebbek.
Kevesebb mint 10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!