Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek a férfiak hány %-a lehet úgy, hogy egész életében nem lesz párkapcsolata, pedig szeretne?
Lemaradtál kérdező
Az incel pont az akikről a kérdést feltetted: párkapcsolathoz (vagy szexhez) nem jutó ember, leginkább férfi
Általában előbbi
Mindenki meg szokta próbálni, de előbb-utóbb minden szerencsétlen feladja. Elfogy a lelki erő a folytatáshoz, ha nincs sikerélményed
24. Attól függ ki akar ilyen párt. Pl egy 24 éves vékony babaarcú srác miért ne akarhatna 20 éves vékony babaarcú barátnőt? Miért hiszed, hogy itt mindenki kövér, ronda vagy éppen 40 éves?
Én is fiatal vagyok, vékony és egyesek szerint még helyes is. Miért ne akarhatnék magamhoz hasonló barátnőt? Szóval nagyon nem mindegy nem csak az elvárásaid, hanem hogy te magad is milyen vagy mellette.
Akkor hogy tényleg válaszoljak a kérdésre 10% szinte biztos. Bár szerintem az életkor előrehaladtával eltűnnek az elvárások és bárki megfelel már csak ne kelljen egyedül lenni, én ezt vettem észre.
Én 30-as korosztály vagyok, de rengeteg régóta egyedülálló férfit/srácot ismerek a 30-as és 20-as korosztályból de még idősebbek közül is. Ahogy írtam akik 30 felett találnak párt ők szinte bárkivel beérik már, de még így is nagyon ritka hogy találnak valakit. Bár ez sosem téma, de látom rajtuk hogy frusztrálja őket a téma, ha szóba kerül. Nekem vagy 10 éve nem volt komoly kapcsolatom, mert eddig mindig kihasználtak és átvertek a nők, így én mondhatni tudatosan próbálok párt keresni ami nagyon nagyon megnehezíti a dolgom és úgy vagyok vele, ha nem sikerül hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!