Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeintetek a férfiak hány %-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeintetek a férfiak hány %-a lehet úgy, hogy egész életében nem lesz párkapcsolata, pedig szeretne?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 17:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Bárkinek lehetne párja! Csakhát az elvárások...
2021. dec. 15. 12:55
 32/48 A kérdező kommentje:
#31 Marha sok értelme van olyan kapcsolatnak, ahol rosszul vannak a másiktól és utálják egymást.
2021. dec. 15. 13:24
 33/48 anonim ***** válasza:

Igen! Csakhogy te nem ezt kerdezted! Akkor fogalmazd meg ugy, hogy

"Szeintetek a férfiak hány %-a lehet úgy, hogy egész életében nem JUT NEKI SZÉP NŐ, pedig szeretne?

2021. dec. 15. 13:33
 34/48 anonim ***** válasza:

33#

A szépség túl relatív ahhoz hogy ezt a kérdést legyen értelme így kiírni

A kérdésben nem is szerepelt hogy mi miatt, és nem is ez a lényeg.

A butaságaiddal még mehetsz valamire egy incel kérdésben (önkéntelenség kérdéskör) de EZ a feltett kérdés így támadhatatlan.

Senkit nem érdekel itt hogy ki mennyire válogat vagy sem.

2021. dec. 15. 16:12
 35/48 anonim ***** válasza:
80%
31: Hülyeség "mer'azelvárások" szintű "érvekkel" dobálózni. Ki szabja meg, mit jelent a túlzó elvárás? Elvárhatom heteroként, hogy nő legyen a párom, vagy ha nem jó a meleg társaság akkor már "mer' a Zelvárásaid!!!" ? :)
2021. dec. 15. 16:39
 36/48 A kérdező kommentje:
#33 Mert a nőknek talán mindegy? Ezt úgy írtad, mintha csak a férfiaknak lennének elvárásaik, a nőknek meg semmi.
2021. dec. 15. 16:52
 37/48 anonim ***** válasza:

35# zseniális!

Szóval ezekután támadják már az elvárásokat!

Mert ha semmilyen elvárásom se lehetne, akkor nő sem kellene.

Na de ne vicceljünk már ilyen butaságokkal, így nem kereshet párt senki hogy akárki megteszi csak legyen. Ha valaki így keres, az meg is érdemli.

2021. dec. 15. 16:56
 38/48 anonim ***** válasza:
Nem az elvárásokkal van a baj, hanem az incel álom elvárással, hogy legyél örökké 14 éves és szűz, de riibanc, és dolgozz, de hagyományos nő legyél, egyél normálisan, de ne hízz el, stb.
2021. dec. 15. 17:14
 39/48 anonim ***** válasza:

Én csak azt várom el egy nőtől amit magammal szemben is, azaz még azt sem minden téren. Azt hiszem nem lehetetlen elvárások:

- Ne legyen elhízva mert én sem vagyok, bár én rendszeresen sportolok, neki

azt nem kell...

- Ne éljen egészségtelenül, mert én sem teszem.(cigi, pia, stb.. Alkalmanként belefér)

- Dolgozzon valamit (Nem elvárás a jó fizu, diploma, csak ne henyéljen, élősködjön.)

- Életképes legyen egyedül is boldoguljon.

- Legyenek hosszú távú tervei

Ha ezek "túl" nagy elvárások, akkor inkább egyedül maradok örökre!

2021. dec. 15. 17:34
 40/48 anonim ***** válasza:

38#

Egyetlen incel sem tehet róla hogy te miket képzelsz elvárásokként náluk. Ezek az "incel álmok" kizárólag a te fejedben léteznek, főleg így és hasonló formában.

Ezekért a téveszméidért pedig senki nem vállalja a felelősséget.

2021. dec. 15. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!