Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?
Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.
Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.
Szerintem meg az a baj, hogy itt a gyakorin mibdenki be akarja bizonyítani ès állítja, hogy milyen jó egyedül, memis akarok társat.
Nem a fenéket. Csak mivel iszonyatosan nehéz, így kőnnyebb azt mondani, hogy
" én nem akarok, jól elvagyok, boldog vagyok."
Hát persze. Ezt a legkönnyebb mondani.
Azt, hogy ma nagyon nehéz megismerkedni egy nővel, ez ugye mindenkinek kényes szöveg.
Ezt mindenki szégyelli.
Erre a lakókörnyezet is felfigyel idővel. Ha valaki pár éve egyedül van, akkor minden szomszéd azt hiszi, hogy biztosan meleg.
Ezért aztán sokkal jobban hangzik a "jól elvagyok egyedül projekt."
Én legalább felválalom, ès kimondom, hogy rohadtul sz@r egyedül.
Nem fényesítek, nem körítek, nem beszélek mellé.
Egy férfi életében a legcsodálatosabb dolog, ha egy nőt elvehet feleségül,és szeretheti, költhet rá.
Én ezt kimondom, nem tompítok.
Megis kapom itt érte a magamét.
"Egy férfi életében a legcsodálatosabb dolog, ha egy nőt elvehet feleségül,és szeretheti, költhet rá.
Én ezt kimondom, nem tompítok.
Megis kapom itt érte a magamét."
Az általánosítás miatt kapod a magadét. Ha azt mondod, mindenkinek rossz, azzal tompítod a saját fájdalmadat is, önámítasz. Azt ki mered mondani, hogy "a férfiaknak rossz", abban nincs vesztenivalód, csak egy általános mondat. Azt már nem mered felvállani, hogy "nekem rossz".
Le is szexeltek a valaszodat nullara :)
39F incel
Marmint a 87-esnek szolt....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!