Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szingliségének ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?

Figyelt kérdés

Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.

Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.

2023. jún. 22. 14:03
 81/104 anonim ***** válasza:
100%
#75: mellesleg megvan a magyarázat arra, hogy miért nincs nőd. Ugyan kinek kellene valaki, aki ennyire sötét, és teljesen be van zárkózva a saját ostoba, leegyszerűsített téveszméi közé?
2023. jún. 24. 22:15
 82/104 anonim ***** válasza:
100%
A cukrosbácsi-negédes stílus mellett azt is elengedhetnéd h ilyen fos szavakat használsz h bice-bóca. Felnőtt férfi vagy nem egy óvodásoknak írt mesekönyv.
2023. jún. 24. 22:34
 83/104 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg az a baj, hogy itt a gyakorin mibdenki be akarja bizonyítani ès állítja, hogy milyen jó egyedül, memis akarok társat.

Nem a fenéket. Csak mivel iszonyatosan nehéz, így kőnnyebb azt mondani, hogy

" én nem akarok, jól elvagyok, boldog vagyok."

Hát persze. Ezt a legkönnyebb mondani.

Azt, hogy ma nagyon nehéz megismerkedni egy nővel, ez ugye mindenkinek kényes szöveg.

Ezt mindenki szégyelli.

Erre a lakókörnyezet is felfigyel idővel. Ha valaki pár éve egyedül van, akkor minden szomszéd azt hiszi, hogy biztosan meleg.

Ezért aztán sokkal jobban hangzik a "jól elvagyok egyedül projekt."

Én legalább felválalom, ès kimondom, hogy rohadtul sz@r egyedül.

Nem fényesítek, nem körítek, nem beszélek mellé.

Egy férfi életében a legcsodálatosabb dolog, ha egy nőt elvehet feleségül,és szeretheti, költhet rá.

Én ezt kimondom, nem tompítok.

Megis kapom itt érte a magamét.

2023. jún. 24. 23:27
 84/104 anonim ***** válasza:
100%
#84: de a kutyát nem érdekli a nyomorod.
2023. jún. 25. 00:09
 85/104 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy azok a férfiak akik a legjobban sírnak a társtalanság miatt mindig azok akik aránytalanul magasra teszik a lécet a nő kinézetével kapcsolatosan. Tehát az ő problémájuk nem a nők hanem az igényeik.
2023. jún. 25. 09:07
 86/104 anonim ***** válasza:
100%

"Egy férfi életében a legcsodálatosabb dolog, ha egy nőt elvehet feleségül,és szeretheti, költhet rá.

Én ezt kimondom, nem tompítok.

Megis kapom itt érte a magamét."

Az általánosítás miatt kapod a magadét. Ha azt mondod, mindenkinek rossz, azzal tompítod a saját fájdalmadat is, önámítasz. Azt ki mered mondani, hogy "a férfiaknak rossz", abban nincs vesztenivalód, csak egy általános mondat. Azt már nem mered felvállani, hogy "nekem rossz".

2023. jún. 25. 10:42
 87/104 anonim ***** válasza:
14%
Ez abszolut nem igaz hogy a noknek nem hianyzik a szex. Ugyanugy hianyzik, sot sokkal tartalmasabban. Mert egy ferfinek eleg ha elelvez, hamarabb is elelveznek altalaban. A szex hiany a noknek es ferfiaknak is felboritja az egyensulyt. A noknek ugyanugy szukseguk van a ferfira mint nekunk a nokre.
2023. jún. 25. 11:06
 88/104 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért nem hiányzik, amit leírsz. A nőknél a szex nem garantálja az orgazmust. A szex az intimitás megélésének egyik formája, az orgazmus kielégülés. És pont ezért nem tudják a férfiak kettéválasztani, hogy nekik most szeretgetés kell, vagy szex.
2023. jún. 25. 11:11
 89/104 anonim ***** válasza:
0%

Le is szexeltek a valaszodat nullara :)

39F incel

2023. jún. 25. 11:11
 90/104 anonim ***** válasza:
0%

Marmint a 87-esnek szolt....

39F incel

2023. jún. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!