Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100%-ban az összes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100%-ban az összes férfi elutasítja azokat a nőket, akik 35-40 évesen a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Fordítva sem utasítják vissza 100%-ban.

2023. jún. 21. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Én nő vagyok, es elutasitom az.ilyeneket.
2023. jún. 21. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem ez lenne a gond,hanem az,hogy a nők hamar ott akarják hagyni a szulőket és betelepedni a férfi lakásába.

Jó pár példát tudok,olyat is, aki 57 éves elvált nő és konkrétan,de legalább bevallja,hogy azonnal el akar jönni a 80+ os szulőktől,ezért lakásos férfivel ismerkedne.

2023. jún. 21. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha NAGYON szép és csinos vagy, akkor nem fognak elutasítani.

Ha nem vagy kiemelkedően csinos és szép, akkor viszont igen, mivel az ismeretségi körömben lévő ilyen korú egyedülálló nőnek mindnek van vagy teljes egészében saját tulajdonú lakása, vagy fizeti a lakása hitelét, vagy albérletben lakik egyedül.

Ilyen korban az "azért lakok otthon, hogy gyűjtögessek" már nem valid. Ha 10 év alatt semmit sem kellett befizetned mondjuk a háztartásba, és tegyük fel, hogy átlagosan 250e Ft volt a nettó fizetésed az elmúlt 10 évben ( 10 éve kevesebb, de most már több), és te azért laktál otthon, hogy gyűjts saját lakásra, akkor feltételezve, hogy havi 200-at elraktál, hiszen ez volt a cél, akkor is kellene lennie kb 25 millió forintodnak. Ráadásul ez úgy, hogy csak gyűjtöd. Ha a kezdetektől kamatoztatod akár csak állampapírok segítségével, akkor ha a kamatot is visszaforgatod befektetésekbe, akkor ennél jóval többnek kellett volna összegyűlnie - kamatos kamat ha beindul, akkor ez egy magát igen gyorsan gerjesztő pozitív spirálba vezet évek alatt.

Ezt pedig önerőnek használva még a jelenlegi igen-igen drága hitelek mellett is viszonylag alacsony törlesztőrészlettel tudnál felvenni hitelt lakásvásárlásra.

Ha van 25 milliód, de még nem vettél lakást akkor meg nincs igényed rá. Amire egy 35-40 éves férfi meg nem annyira vevő - teljes joggal.

Persze vannak speckó körülmények. Szülők ápolása, stb. Ez esetben nem elítélhető az otthon lakás, de akkor sem leszel túl népszerű, hiszen hogy tudnál kialakítani egy közös életet, ha eddig még egy önállót sem sikerült?

Ja és persze tapasztalatból beszélek. 34 évesen költöztem el otthonról, ráadásul én férfi vagyok. Be kellett látnom, hogy elb*szt*m, saját családról már nem álmodhatok. Mint említettem a kortársaim egzisztenciálisan sokkal előrébb tartanak még úgy is, hogy 2 éve nagyon jól keresek, és mivel takarékos életet élek, relatíve sokat is rakok félre. De kis túlzással nyugdíjas leszek, mire annyi önerő összejön, hogy normális törlesztőt kelljen fizetnem :D Szóval inkább majd mindig lesz egy összeg, amit azért tartok befektetve, hogy kitermelje a mindenkori albi díját. Viszont mivel egy nő sosem választ "lentebb", ezért nyilván nem fog velem összejönni olyan nő, akinek van saját lakása.

Akikkel egy szinten vagyok ők a 25-27 éves korosztály: még csak rövid ideje keresnek jól, de egy albi kifizetése és mellette a megélés már nem okoz gondot, nem kell társbérletben lakni. Az ő szemükben viszont már túl öreg vagyok 36 évesen még akkor is, ha a vékony alkatom és kölyökképem miatt kb 30-nak szoktak csak saccolni az emberek.

Ezzel meg kell békélni, vagy pl a te esetedben megpróbálni elfogadni azoknak a férfiaknak a közeledését, akik még így sem utasítanak el. Lehet, hogy 10 évvel öregebbek lesznek, vagy kicsit csúnyácskábbak, stb. De neked sajnos vagy nem sajnos, ebből lehet majd válogatni, ez a szinted.

2023. jún. 21. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem, ha dolgozik mellette és otthon is segit vagy belead pénzt.
2023. jún. 21. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
dehogy ha végre lenne nőm
2023. jún. 21. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

,,Nem.

Fordítva sem utasítják vissza 100%-ban."

Az 5% lehet, amit a prostituáltak tesznek ki, de az összes többi mind kivétel nélkül.

2023. jún. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!