Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szingliségének ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?

Figyelt kérdés

Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.

Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.

2023. jún. 22. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
24%

“Nekik sokkal több segédeszköz áll rendelkezésre, hogy kielégítsék magukat vagy másik barinő megtegye ezt :)”

Azért ez rendkívül visszataszító… nem egy hetero csaj is inkább nyalatja magát egy barátnőjével mint egy pasival.

2023. jún. 22. 22:52
 42/104 anonim ***** válasza:
100%

"NNekik sokkal több segédeszköz áll rendelkezésre, hogy kielégítsék magukat vagy másik barinő megtegye ezt :)”

Muvuka, te is leszopathatod magad a hasonlóan lúzer barátoddal. Sőt, a hátsó bejáratot is használhatod.

2023. jún. 22. 22:56
 43/104 anonim ***** válasza:
100%
43 most fizikai erőszakkal fenyegetsz egy nőt egy anonim oldalon?:D Ez nagyon kevés, nem férfias sajnos.
2023. jún. 23. 00:18
 44/104 anonim ***** válasza:
100%
43as ez nagyon cinkes battya, nagyon tré
2023. jún. 23. 00:18
 45/104 anonim ***** válasza:
79%
43. Nehogy ő gyűrjön orrba.
2023. jún. 23. 07:15
 46/104 anonim ***** válasza:
75%

ó ugyan már itt mindenki nagyon kemény :)

Mint általában az emberek az autóban, kiabálnak dudálnak anyáznak rád, közben meg ha kiszállna lehet, hogy egy ütéssel a földbe vernéd a hülye fejét.

2023. jún. 23. 07:20
 47/104 anonim ***** válasza:
100%
Miért töröltetitek az ilyeneket? Hadd lássa mindenki milyen emberek ezek!
2023. jún. 23. 07:22
 48/104 anonim ***** válasza:
0%

Sok a komment, mind nem olvastam végig.

Valaki írta, és én is azt látom, hogy az egyedül lévő férfi sokkal tőbb.

Én pl középkorú vagyok, és 2 éve nem találok 50 körüli nőt, mert nincs.

Egyszerűen nincs. Amelyik nő csak egy picit is kinéz valahogyan, az pillanatok alatt "elkel".

Munkahelyen, lakókörnyezetben, ismerősők ajánlásával, stb.

Na persze nem tagadom, nekem is van némi igényem, mert én sem egy albérletben élő filléres kis suttyó vagyok.

De én azt gondolom, hogy ez így van helyén.

Nagyon nagyon nehéz lett most nőt találni.

A nők ezt tudják is, úgyhogy kegyetlenül vissza is élnek vele.

Szinte majdhogynem élvezik is, hogy a férfiak szenvednek, és sanyargathatják őket.

Ilyen lett a világ. Nagyon szépnek, nagyon jónak, szinte teljesen tökeletesnek kell lenned ahhoz, hogy férfiként szóba álljon veled egy nő.

Ha ez megtörténne, akkor meg azért merevednék teljesen le, mert azt gondolnám, hogy csoda történt. Hogy valami főldön kívűli dolog történt velem.

No mindegy. Valahogy majdcsak lesz. Max annyi, hogy megmászom az Everestet oxigénpaci nélkül, az könnyebb lesz, mint nőkkel ismerkedni.

2023. jún. 23. 12:08
 49/104 anonim ***** válasza:
100%

48) "Nagyon nagyon nehéz lett most nőt találni.

A nők ezt tudják is, úgyhogy kegyetlenül vissza is élnek vele.

Szinte majdhogynem élvezik is, hogy a férfiak szenvednek, és sanyargathatják őket."

Fölösleges ebbe rosszindulatot belemagyarázni, a nők egyszerűen csak nem komplett hülyék és a legjobb opciókra figyelnek, ahogy te is tennéd a helyükben. Ez nem visszaélés vagy sanyargatás, ez szimpla racionális viselkedés 🙄

2023. jún. 23. 12:18
 50/104 anonim ***** válasza:
100%
Kanapehuszarok erőszakkal fenyegetik egymást. Zabaljatok inkább a zsíros kolbászt kosbetyarok.
2023. jún. 23. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!