Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?
Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.
Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.
30.
Elég torz lelkivilága lehet annak, akinek szemében ez már "náculásnak" számít.
Lenyegeben ez a lenyege a feminizmusnak, hogy a nok munkaeropiaci bevonasaval le lehessen szalamizni a bereket, hogy ket fizetesbol se lehessen egy csaladot eltartani.
39F incel
26) kihagytad, hogy a gonosz, 'szakállas német bácsik' találták ki az egészet, különben neked is jutna pina 😂 ja bocs, az a 'lapátállú bájgúnár köcsögök' miatt nem jut.
Te is csak öregebb lettél egy újabb évvel, okosabb nem.
Én azért vagyok egyedül, mert nem keresek senkit direkt, bármi àron. Vagy találkozom valakivel, aki megfog, vagy nem. Ha nem, az csak annyiban lesz kellemetlen, hogy gyermeket szeretnék. De, a spermabankok korában ezt is meg tudom oldani, ha muszáj.
A cél az idilli "amerikai család" lenne, papa, mama, gyerek(ek), örök boldogság, de, ehhez nekem túl sok mindent kellett volna feladnom, illetve odaadnom az előző kapcsolatomban, ahol pedig már házasság és gyerek is bőven képben volt a következő 1-2 évben. Én nem tudok és nem is akarok belekényszerülni a háziasszony szerepbe, nem leszek a tűzhely melege, nem leszek alárendelt.
Nem nyomorítom meg saját magam és később a gyermekeim a párkapcsolat oltárán.
Szóval, vagy találok olyat, aki teljesebbé, boldogabbá teszi az életem, vagy maradok egyedül. Szerintem ennyi a nyitja az egész kérdéskörnek.
Ez nem a férfiak hibája, nem is a nők hibája. Egyszerűen mindenki szeretne boldog lenni, ez pedig együtt sokszor lehetetlen, vagy legalábbis sokkal könnyebb egyedül.
Talan mert a noknek az igenyeket lejjebb kene adni es elfogadni hogy nem minden ferfi keres milliot es minden ferfi rendelkezik sajat ingatlannal, stb.
A ferfiak akik jol neznek ki magas jokepu izmos sajat egzisztenciaval rendelkeznek azok megtehetik hogy valtogatjak a noket orrba szajba. Nyilvan valo minden no ugy igazan a herceget akarja feher lovon, csak a problema ott jon hogy aki a herceg az megteheti hogy tobb not dug egyszerre es ki is hasznalja azt. Szoval a sikeres pasik ami olyan 30% mondjuk azok dugjak a nok 90% at, a maradek 70% ferfi meg hokizik otthon akik gyari munkasok alberletbe laknak es a kosztot is a konyharol rendelik.
Persze a nok meg azt nem viselik el, hogy rajtuk kivul a sikeres pasi tart meg 2-3 at, ezer kiszall es inkabb azt mondja hogy rohadt szemet ferfiak.
Ezer inkabb maradnak egyedul, mint hogy esetleg azt mondjak hogy jo nekem a Pisti aki 380 at keres karbantartokent, nem kell nekem a Zoli aki menedzser az irodaba es van neki mondjuk 2 ingatlana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!