Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?
Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.
Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.
Incelek 88,89,90 attol mer ti not csak max tv be lattatok meg veletek senki nem akar dugni, attol meg a noknek ugyanugy hianyzik a szex.
Incelkent ne akarjatok mar olyat meggyozni aki tulvan par pinan:)
Nőként mondom, hogy egyénenként eltér, kinek mennyire hiányzik a szex.
De adok a szavadra, 91-es, biztos sok szexet csinálsz nőkkel. Pont úgy beszélsz, mint aki sok koituszban részesül emberi nőkkel.
"A noknek ugyanugy szukseguk van a ferfira mint nekunk a nokre."
Mert természetesen csak és kizárólag hetero férfiak és nők léteznek, mint ahogy azt a nagyokosoktól megtudhattuk.
93. Lehet te bzi vagy vagy leszbikus, de normal esetben a no ferfit a ferfi not akar maganak.
De jolvan sracok nyugodtan beszeljetek be magatoknak hogy a noknek nincs szuksege a szexre.
Ugy konnyebb elfogadni hogy ti sem szexeltek:D
93.
Természetesen vannak MÁS beállítottságú emberek is, ez tény. Sőt. Sajnos egyre többen vannak, mert romlik, butul a világ.
De itt most az alap felállást boncolgatjuk, és az alap az még egyelőre a heteroizmus.
#95: "Sajnos egyre többen vannak, mert romlik, butul a világ."
És ezt pont TE mondod???? XDDDD A plafon megvan még?
86.
Természetesen fel merem vállalni, hogy nekem rosz, sőt, inkább mondanám, hogy nagyon rossz.
Én azért beszélek többesszámban, mert úgy hallottam, hogy most rengeteg férfi szenved ettől a társkeresési problémától.
Sok a magányos farkas, ezért merek többesben beszélni.
Természetesen tudom, hogy vannak akik fergetegesen jól érzik magukat egyedül.
Előveszik otthon a csipszet, a hideg sört, tespednek a TV előtt, és rohadtul jól elvannak. 3-4 naponta előveszik a műsuncit, ami az egekbe repíti őket.
Van ilyen is, ez tény.
#95: "De jolvan sracok nyugodtan beszeljetek be magatoknak hogy a noknek nincs szuksege a szexre."
Nekem speciel CSAK szexre nincs, kösz szépen. Engem az történetesen traumatizálna.
#96: "Természetesen fel merem vállalni, hogy nekem rosz"
Gratulálok a helyesírásodhoz! (Ismét.) De mint ahogyan említettem volt, a te nyomorod még mindig csak téged érdekel.
Figyelembe véve azt, hogy az összes rokon és munkatárs rosszul járt. Én örülök neki, hogy nekem senki sincs a nyakamon.
Egy embert nem tudnék mondai aki vagy nem elvált lenne vagy nem egy toxikus agyr.hasztó kapcsolatban van benne.
Én havi 180-200 óra munkákkal őrülök, hogy van némi magénéletem és szabadidőm.
A szexet meg megtudom oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!