Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szingliségének ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?

Figyelt kérdés

Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.

Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.

2023. jún. 22. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
100%
Várjatok, eddig nem úgy volt, hogy a férfi szingliség van az egekben és minden nő foglalt?
2023. jún. 22. 15:20
 22/104 anonim ***** válasza:
100%
Egyik az, a legtöbb gusztustalan és nem vonzó. A másik részről meg vannak olyan elvárások amiknek nem tudok és nem is akarok megfelelni.
2023. jún. 22. 15:43
 23/104 anonim ***** válasza:
20%

Nem minden fèrfi szar. Viszont az itteni nők rettentő ostobák.

És nem, nem szorulok rájuk. Túl sok nő van így is az életemben. Engem sokkal inkább egy normális megközelítés érdekelne. De itt ilyenekről nem lehet beszélgetni. Csak a defektesek ekézik egymást!

2023. jún. 22. 15:45
 24/104 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Nem vagyunk már rákényszerulve hogy valakivel, bárkivel együtt legyünk.
2023. jún. 22. 15:48
 25/104 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek 6-ossal, elmúlt a kényszer. Nem életbevágó társsal élni és a társadalmi elvárás is elkopott majdnem teljesen. Ez egészen egyszerűen kitermel egy csomó embert aki egyedüllét mellett dönt. Szerintem ennél van egy érdekesebb probléma:

ha ennyire sok a szingli férfi és nő, miért van egy csoportja a nőknek is és a férfiaknak is akik hihetetlen módon nyavajognak a társtalanságon és azon, hogy nem találnak párt. Én inkább ezt a jelenséget nem tudom hova rakni hisz jelenleg az összes korosztály hemzseg a szingli nőktől és férfiaktól, most kellene a legegyszerűbben egymásra találnia a társfüggőknek .

2023. jún. 22. 15:50
 26/104 anonim ***** válasza:
100%
14: még mindig a férfiaknak könnyebb, nekik lejt a pálya, nem nekik kell alapból előítéletektol tartani.
2023. jún. 22. 15:50
 27/104 anonim ***** válasza:
34%

26.

Sok esetben kell, csak más dolgok miatt, amik elvileg összefüggenek, a gyakorlatban pedig csak sima sértés szokott lenni attól, aki mondja.

2023. jún. 22. 15:51
 28/104 anonim ***** válasza:
100%
Az inceleknek, akik sírnak, hogy régenmindenjobbvót: Nem tudom, nekem férfiként jól esik a tudat, hogy a feleségem baromira nincs rám, vagy senkire szorulva, kizárólag azért van velem, mert velem akar lenni. Ez kölcsönös nyilván, de most a nőkről szól a kérdés.
2023. jún. 22. 15:52
 29/104 anonim ***** válasza:
17%

Teljesen mindegy a válasz. A lényeg, hogy ezért fogy az európai népesség. De ez nem baj csak ne töltsük fel szeméttel az üres helyeket.

A régi “rendszer” sem volt normális, hogy alanyi jogon járt de azt se mondja már nekem senki, hogy nem estek át a ló túlsó oldalára a témában. Csak a profit és a külsőségek számítanak ma a világon ezek tények.

Ha nem akar gyereket még a biológiai óra sem fogja érdekelni és akár 60 éves koráig is nyugodtan válogathat. Szíve joga.

2023. jún. 22. 16:10
 30/104 anonim ***** válasza:
92%
Leszarjuk az európai népességet, ember. Náculj máshol.
2023. jún. 22. 16:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!