Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?
Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.
Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.
Nem minden fèrfi szar. Viszont az itteni nők rettentő ostobák.
És nem, nem szorulok rájuk. Túl sok nő van így is az életemben. Engem sokkal inkább egy normális megközelítés érdekelne. De itt ilyenekről nem lehet beszélgetni. Csak a defektesek ekézik egymást!
Egyetértek 6-ossal, elmúlt a kényszer. Nem életbevágó társsal élni és a társadalmi elvárás is elkopott majdnem teljesen. Ez egészen egyszerűen kitermel egy csomó embert aki egyedüllét mellett dönt. Szerintem ennél van egy érdekesebb probléma:
ha ennyire sok a szingli férfi és nő, miért van egy csoportja a nőknek is és a férfiaknak is akik hihetetlen módon nyavajognak a társtalanságon és azon, hogy nem találnak párt. Én inkább ezt a jelenséget nem tudom hova rakni hisz jelenleg az összes korosztály hemzseg a szingli nőktől és férfiaktól, most kellene a legegyszerűbben egymásra találnia a társfüggőknek .
26.
Sok esetben kell, csak más dolgok miatt, amik elvileg összefüggenek, a gyakorlatban pedig csak sima sértés szokott lenni attól, aki mondja.
Teljesen mindegy a válasz. A lényeg, hogy ezért fogy az európai népesség. De ez nem baj csak ne töltsük fel szeméttel az üres helyeket.
A régi “rendszer” sem volt normális, hogy alanyi jogon járt de azt se mondja már nekem senki, hogy nem estek át a ló túlsó oldalára a témában. Csak a profit és a külsőségek számítanak ma a világon ezek tények.
Ha nem akar gyereket még a biológiai óra sem fogja érdekelni és akár 60 éves koráig is nyugodtan válogathat. Szíve joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!