Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szingliségének ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szingliségének ilyen nagy mértéke, egyértelműen a kevés megfelelő férfi az oka?

Figyelt kérdés

Óriási tömegben vannak egyedülálló nők, még a nagyon vonzók között is, sőt az ismert nők között is.

Akárhogy is nézzük ennek ugye nyilvánvaló oka hogy férfiak túlnyomó többsége nem alkalmas nekik.

2023. jún. 22. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 anonim ***** válasza:
100%
Az én szingliségemnek az az oka, hogy túlságosan autonóm vagyok.
2023. jún. 22. 14:45
 12/104 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon igaz.

Képzeld el, hogy van egy futóverseny, amiből szándékosan kizárnak embereket. Megnyeri a versenyt röhögve x ember, elhiszi, hogy jó futó. Később, a kizárt tagok indulhatnak, de szigorúan bokasúllyal. Megnyeri a versenyt ugyanaz az x ember, a bokasúlyosok meg örülhetnek, hogy résztvettek, még a fejükre is olvassák, hogy nem sok értelme volt, mert úgyis a sort hajtják csak.

A súllyal futók elkezdenek megerősödni és utolérik azokat, akik súly nélkül kocorásznak. Aztán ez a súly elkezd csökkenni. És úgy lehagyják az eltunyult kocorászókat a kiegyenlített mezőnyben, mint a sicc.

És most itt vagyunk. Meg kell dolgozni azért, ami korábban alanyi jogon járt. És nem megy nekik. És nem bírják elviselni, hogy nem nyernek alanyi jogon versenyt.

2023. jún. 22. 14:46
 13/104 anonim ***** válasza:
98%
Rengeteg nőnek nem hiányzik 'bármi áron' egy kapcsolat. Nekem is volt olyan időszakom, mikor semmi igényem nem volt a témára két évig. Mindent beleadtam a munkámba, buliztam, sokat utaztam barátokkal és egyedül, lakást újítgattam, hobbit tanultam, amiből később vállalkozás lett - őszintén kb eszembe sem jutott pasit keresni. El tudjuk tartani magunkat, meg tudjuk oldani a szexet, ha akarjuk és sok esetben több törődést - szeretetet kapunk a barátainktól, mint egy kapcsolatban kapnánk. Ezt csak akkor érdemes felülírni, ha betoppan egy olyan pasi, akiért oda meg vissza tudunk lenni.
2023. jún. 22. 14:49
 14/104 anonim ***** válasza:
13%

12.

Mondjuk itt már az egykori "bokasúlyosok" 50 perc előnyt kapnak inkább (nyugati világ) és még sajnálkozni is kell, hogy csak annyit, mert 1 óra előny járna.

2023. jún. 22. 14:57
 15/104 anonim ***** válasza:
100%
14) hogyne, az átlag magyar munkáltatónál csak úgy száguldozunk a hatalmas előnyünkkel.
2023. jún. 22. 15:00
 16/104 anonim ***** válasza:
17%

15.

Magyarországon SENKI nem száguldozik, ez egy szegény ország.

2023. jún. 22. 15:01
 17/104 anonim ***** válasza:
98%

"Nekik sokkal több segédeszköz áll rendelkezésre, hogy kielégítsék magukat vagy másik barinő megtegye ezt :)"

Valaki nyugtasson meg, hogy nem hiszi azt minden faszi, hogy minden lány bi.

2023. jún. 22. 15:04
 18/104 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt a világban egyenlőség, most kezd az lenni, és ez nem tetszik pár férfinak. Azt nem veszik észre, hogy eddig is volt kvótarendszer, csak az ő javukra.

"When you’re accustomed to privilege, equality feels like oppression."

2023. jún. 22. 15:08
 19/104 anonim ***** válasza:
67%

18.

Csak azt nézik be sokan (sikeres a taktika), hogy a különbségek mindig is gazdasági alapon voltak, nem pedig nemi alapon. Most is így van. Egy gazdagnak született ember helyzete mérföldekkel jobb annál, mint aki szegénynek. Az pedig mindegy, hogy férfi, nő vagy egyéb.

2023. jún. 22. 15:11
 20/104 anonim ***** válasza:
98%
18) Így. Van a környezetemben olyan férfi, aki biztos volt benne, hogy huszonévesen csettintésre lesz felesége, aki majd átveszi az anyjától az ő kiszolgálását, neki csak dolgoznia kell. Ezt látta az apjától. Baromira fel van háborodva, hogy ez már nem az a világ, hogy egy nő is megkeres annyit, amennyit ő, ergo senki nincs rászorulva, cserébe senki nem óhajt a csicskája lenni és ütemre szülni neki 2-3 trónörököst. Ezerrel megy a facebookján a 'mai nők főzni sem tudnak', 'nyugati agymosott lipsi társadalom', meg 'a szingli nők majd egyedül döglenek meg a macskájukkal' kontent. Vannak, akik nem tudnak alkalmazkodni / lépést tartani, hagyni kell őket 🤷‍♀️
2023. jún. 22. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!