Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a külső vagy a pénz fontosabb a nők bevonzásához?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 10:24
41/42 anonim válasza:
Illetve, hogy pontosítsak: én úgy gondolom, ha le is fogja szarni a többségük, akkor nem azért fogja leszarni, mert tanár és kevesebbet keres, hanem mert például külsőleg nem egy kategória vele, vagy látványosan meglátszik rajta a csóróság. De ha valaki igényesen néz ki, igényesen öltözködik, nem jár olyan holmikban, amikről ordít a csóróság, akkor sztem totál nem fogja érdekelni, hogy mennyit keres. Eleve miért is kérdeznének erre rá, hogy ki mennyit keres, miközben ez full egy indiszkrét kérdés, senkinek semmi köze a másik fizujához? Valahogy olyan furának tűnik nekem ez, hogy valaki a másik fizetéséről meg vagyontárgyairól érdeklődjön társkeresőn vagy randin. Pont erről írtam ki egyszer egy kérdést (30-as válasz, ha feljebb lapozol).
42/42 anonim válasza:
*jav.: miközben ez egy full indiszkrét kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!