Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a külső vagy a pénz fontosabb a nők bevonzásához?
1
Egyéjszakásra nem inkább a külső?
Férfiként mondom, hogy legalább az egyik legyen meg, ha be akar valaki vonzani 1 jó nőt.
Átlagos külsejű férfiként sokszor jártam úgy, hogy akit a külsőmmel nem sikerült megfognom, az egyből rámkattant, mikor megtudta a vagyoni helyzetemet :)))
Ez két olyan dolog, ami önmagában is siker. Ha jól nézel ki, hiába van pénzed, úgy is buknak rád a nők, ha csúnya vagy, de gazdag, ugyanez.
De ha jól nézel ki, és pénzed is van...akkor az élet egy LaFerrari.
8
Szerintem is ez áll a legközelebb a valósághoz.
De ha csak pénzed van és külsőd nincs akkor nem száraz puncit fogsz dugni folyamat? Közben meg valamelyik helyi bájgúnárra gondolnak? Azért ez elég megalázó.
Ha egy olyan nőt fog ki valaki, aki a pénzre megy, elhiteted, hogy hülye lesz kockáztatni azt, hogy ezt a pénzes, luxus életet feladja.
Az ilyen nők teljesen máshogy működnek, attól lesznek nedvesek, hogy luxusban élnek, nekik ez a fő, ez a szexi, az ideál, a minden. Ahogy neked pl a szép arc, hosszú haj, kerek popsi, nagy cicik (csak példát írtam) nekik a pénz az ideál, a többit nem nézik, hogy hogyan is néz ki, milyen magas, milyen a teste, milyen a haja....a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!