Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként a külső vagy a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként a külső vagy a pénz fontosabb a nők bevonzásához?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 10:24
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Még egy érdekesség, csak hogy ismét rávilágítsak az „ahány ember, annyiféle észlelés” jelenségre. Manapság az alábbi nagy férfi szegmensek léteznek a nők megítélése kapcsán:

1. „Pénzes” szegmens: a nőket elsősorban az egzisztencia, a vagyon érdekli (népes tábor)

2. „Külsős” szegmens: a nőket elsősorban a jó külső és a vonzalom érdekli (egyre népesebb tábor)

3. „Személyiség” szegmens: „Legyél határozott, magabiztos és normális, akkor lesz nőd!” (még mindig népes tábor, de már jóval kevésbé, mint régen)

4. „Saját lakásos és autós” szegmens: a nőket a saját lakás és a jó kocsi érdekli (egész népes tábor ez is)

5. „Változatos” szegmens: minden nőnek más-más szempont a fontos (talán ez lehet a csendes többség)

Vélhetően ott (is) lehet a kutya elásva, hogy akik úgy érzik, hogy a nőket a pénzzel lehet bevonzani, azok külsőleg lehet, hogy nem tudnak túl sokat nyújtani, emiatt más szempontokat kezdenek el nézni náluk a nők, pláne azok, akik mihamarabb meg akarnak állapodni, stabil hátteret és gyereket akarnak.

2023. jún. 12. 14:47
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Előzőhöz

Manoszfera kategóriákkal:

1. Redpill

2. Blackpill

3. Bluepill

4. Ez vmi kelet-europai torz formája a Redpillnek autó meg ingatlanfétissel

5. Kb a kívülálló csendes csoport

2023. jún. 12. 15:01
 33/42 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem sokan komoly fogalomzavarban szenvednek. Nem a pénzt nézik a nők, hanem a hasonló kasztot, azt viszont tényleg nagyon is nézik. Ha egy nő értelmiségi munkakörben dolgozik és diplomás, akkor egy hasonló kategóriát ("kasztbelit") vár el. Nem véletlenül szokták itt is leírni nők, hogyha megbecsült értelmiségi az illető, de keveset keres (pl. pedagógusok, tanárok), akkor szívesen ismerkednek vele. Míg egy munkással, aki jól keres, de egészen más a szemléletmódja, azzal nem ismerkednek, mert nagyon eltérő a két életszemlélet.

Amúgy érdekes lista volt :) Miután leírtam a szegmenseket, pont agyaltam is rajta, hogy vajon érkezni fog-e egy ilyen válasz, ami pillekbe rakja ezeket a kategóriákat :) hát, gyorsan megérkezett.

2023. jún. 12. 15:22
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
A 33-ashoz, hogy érthető legyen: a fogalomzavart arra értettem, hogy sokan összekeverik a pénzt a státusszal.
2023. jún. 12. 15:31
 35/42 A kérdező kommentje:

34

A pénz is státusz ahogy a külső is.

Gyakorlatilag bármi ami tiszteletet parancsol neked.

De ez lehet fizikai erő is.

Vagy simán csak a siker.

2023. jún. 12. 15:39
 36/42 anonim ***** válasza:
75%

Nem, a státusz bizony nem feltétlenül jelent pénzt is, pont itt tévednek sokan óriásit. Ez az a fogalomzavar, amiről beszéltem. A tanári pálya egy magas társadalmi státuszú foglalkozás, mégis keveset keresnek. De mondok jobbat: a PhD-hallgató vagy az egyetemi docens szintén nagyon magas státuszú pozíciók, mégis keveset keresnek az ilyen emberek. Benne dolgozom, úgyhogy tudom.

Ott vannak a szakmunkások: társadalmilag nem számít magas státuszúnak, mégis annyit kérnek el egy-egy munkáért, amennyit nem szégyellnek.

Én és barátnőm: jóval magasabb státuszú munkahelyen dolgozom, kapcsolatban vagyok, sőt dolgoztam is együtt országosan is ismert, megbecsült emberekkel (olyannal is, akit időnként láthatsz a tévéképernyőn is), mégis kevesebbet keresek, mint ő. Na, ilyenkor mi van?

2023. jún. 12. 15:48
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy tisztázzuk: én társadalmi státuszról beszélek.
2023. jún. 12. 15:49
 38/42 A kérdező kommentje:

36

Jó de ezt a státuszt csak bizonyos körökben ismerik el.

A legtöbb munkás például lenézi a szellemi munkát végzőket.

Tehát nem annyira egyértelműen státusz mint amit a külső vagy a pénz nyújt, mert ez utóbbi kettőt bármilyen körben is mozogsz kamatoztatni, zsetonra lehet váltani.

2023. jún. 12. 16:25
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
36 a szép nők többsége magasan le fogja szarni hogy a tanári pálya elismert és magas státuszú, ha havi 300 körül keresnek(nem tudom mennyit keresnek a tanárok ma)
2023. jún. 13. 09:23
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt másképp látjuk, de így kerek az élet.

2023. jún. 13. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!