Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a külső vagy a pénz fontosabb a nők bevonzásához?
Rövid távon elég a külső. Pár hétig eljátszod az atyauristent is párszor megkúrod azt oá.
Hosszútávon pénz is kell mellé.
Szerintem ma már a külső a fontosabb. Ez egyrészt kiderül az itteni Gyakoris női válaszokból is, másrészt logikusan is hangzana: ma már több a nő a felsőoktatásban, jobban a nők tanulmányi eredményei, és egyre több nő keres jól. Harmadrészt, rengeteg olyan panaszkodó férfi van (a leghírhedtebbet ismerik is az oldalt látogatók), akik arra panaszkodnak, hogy jól keresnek, mégis úgy érzik, nem érdeklik a nőket. Legalább három felsővezetőt is hallottam már panaszkodni, hogy átnéznek rajtuk a nők, pedig 1-2 millió közötti összeget keresnek.
A pénz ilyen szinten ma már kevésbé hangsúlyos. Mármint a bérből és fizetésből élők vagyona. Akkor számít a pénz és a vagyon, ha nagyon sok van belőle (pl. jól menő, magasan tejelő vállalkozás).
Negyedrészt, miért jelentek meg tömegével az incelek, akik mind a külsőre panaszkodnak? És elhihetted, messze nem mind szegény közülük. Korábban ha voltak is incelek, biztosan nem ekkora számban. Több felmérés is van róla, hogy hatalmasat nőtt az egyedülálló férfiak aránya (18-30 év között 63%), míg a nők tömegével választják az egyedüllétet és a válást. Ezek mind-mind azt jelzik, hogy pénzzel már jóval kevésbé lehet bevonzani a nők többségét.
15
Persze. Nekem egyik haverom aki modell külsejű gyakorlatilag egész eddigi életében csóró volt mégis hajtottak rá a nők rendesen.
Lehet a feminizmusnak köszönhetően az anyagiak tényleg nem számítanak már csak a külső és emiatt van ennyi egyedülálló férfi (meg nő is persze csak ők jobban viselik azt).
18
Menj a fenébe te is te igazságtagadó hülyegyerek.
Akkor annak a rengeteg fhasznak akinek rohadt személyisége van miért van annyi nője???
Hogy van képetek még mindig a személyiséggel jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!