Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnád az ismerkedést, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnád az ismerkedést, ha kiderülne a partnerről, hogy...?

Figyelt kérdés
33 évesen az édesanyjával él? Anyagi megfontolásból.
2023. jún. 1. 22:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Valóban nem tartják "gáznak" egy nőnél sem? Férfiak véleményére is kíváncsi lennék. Én inkább azt látom, hogy valaki vagy "gáznak" tartja vagy nem. De a stigma egyértelműen erősebben ráég a férfiakra.
2023. jún. 2. 15:42
 32/52 anonim ***** válasza:
83%

"Mi van akkor kedves nők, ha a férfi együtt él a SZÜLEIVEL (anya, apa) egy 400-500nm-es villában, egy több hektáros telken?

Akkor is kizáró ok meg "red flag"?"

Igen.

2023. jún. 2. 15:49
 33/52 anonim ***** válasza:
80%

#28 Ha csiliárdosok, akkor még inkább érdekes, hogy miért nem él külön, hiszen nyilván futná rá, szóval az már dupla red flag😄

Egyébként azért feltételezik, hogy férfi, mert férfiaknál sokkal gyakoribb. Nőkből alig ismertem olyat, aki 25 felett még a szüleivel élt volna, és nem azért, mert férfinál laktak, de nyilván olyan is volt (ők is albérletben), sok albis lányt ismertem / ismerek, sokan lakótárssal laknak, hogy jobban kijöjjenek, de akad aki egyedül. Valahogy a lányok mindig hajlandóbbak elköltözni, a férfiak meg elvannak otthon, és elég sokan még csak félre sem tudnak rakni normálisan így sem, kb max a felükre igaz, hogy összeszedik így egy lakás árát, vagy annyira sem.

2023. jún. 2. 15:58
 34/52 anonim ***** válasza:
65%

33. A lányok elköltöznek, aztán fizetéstől fizetésig élnek, közben várják a herceget, akihez majd oda lehet költözni, vagy ha olyan nincs, akkor akivel össze lehet költözni. De valahogy a férfiak inkább azok, akik vagyont szoktak építeni, a nők meg ha ugyanolyan jól keresnek azt is inkább elköltik mindenfélére egyedül élve.

A nőknek ugyanolyan kizáró ok, ha egy férfi külön él, de lakótárssal, mintha otthon élne.

2023. jún. 2. 16:06
 35/52 anonim ***** válasza:
39%

Persze hogy a ferfinal gyakoribb, mer egy nonek eleg jol kinezni es a gazdag pasihoz odakoltozhet:D

Neki csak eleg szettennie a labat es megvan a lakhatasa. Ennek ellenere egy ferfinek nehezebb helyezkednie( most munkahelyet ertem pl) de lehet lakhatas is. Egy ferfinek a tarsadalomba nehezebb helyezkedni ilyen dolgok miatt. De lehetne ezt a munkahelyi eloleptetesre is felhozni, akar egy vizsga. Akar egy jogsi, vagy barmi mas. Egy nonek eleg szettennie a labat es azzal mindent megkap. Tisztelet a kivetelnek. Mer biztos van. De egy faszinak ebbol a helyzetbe sokkal nehezebb.

2023. jún. 2. 16:07
 36/52 A kérdező kommentje:
Most belegondoltam abba, amit írtatok és valóban több olyan férfit ismerek vagy hallottam róluk, akik otthon maradtak, mint lányt. És igen, sokuknál az volt az otthonról elköltözés, hogy a barátjuk lakásába vagy házába mentek.
2023. jún. 2. 17:20
 37/52 anonim ***** válasza:
41%
Errol beszelek. Egy egyedulallo sajat laban megallo nonek nincs szuksege olyan ferfire akinek ingatlana van. Az olyan noknek kell, akik otthonrol vegre le akarnak lepni anyu mellol. Persze ha a pasinak sincs, akkor jon az hogy eletkeptelen:D Holott o is ugyanugy az.
2023. jún. 2. 17:26
 38/52 anonim ***** válasza:
25%
Mondom, csücsök, nekem van saját lakásom, de nem olyan fazon, aki az anyja csecsét szopja.
2023. jún. 2. 18:14
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik. Én ismerek olyat, aki otthon él és teljesen önálló.
2023. jún. 3. 04:15
 40/52 anonim ***** válasza:
78%
Olyan jókat írtok. Régen is így kellett volna gondolkodni, a nő legyen önálló, jó keresettel, a pasi meg hát jajj mindegy csak legyen valaki aki gondoskodik róla. A férfiatlan férfiak világát éljük. Kevés az aki tesz is valamit, már a nőktől várnak el mindent. Vannak olyan házasságok is hogy külön kasszán vannak. Meg a nő fizesse a randinak csúfolt valamin a hamburgerét. Vagy elmennek nyaralni a nő fizesse a saját részét. Oké! De ezek nem kapcsolatok és nem házasságok.
2023. jún. 3. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!