Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnád az ismerkedést, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnád az ismerkedést, ha kiderülne a partnerről, hogy...?

Figyelt kérdés
33 évesen az édesanyjával él? Anyagi megfontolásból.
2023. jún. 1. 22:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
70%

Azer kivancsi lennek hogy az ide kommentelo nok hany % birt hazat, lakast venni a mai vilagba onerobol egyedul.😀 Mer az hogy valakinek a segge ala nyomtak, vagy orokolt, es leszolja a masikat, aki esetleg hatranyosabb helyzetbe van az nem koser.

En is ferfikent leirom, hogy ense szivesen jonnek ossze olyan novel aki 30 evesen meg otthon lakik. Mer nem akarnam ense hogy dugunk aztan az apuka benyisson. Ugyanugy a nok fele is legyen mar akkor elvaras a sajat haz ne csak a faszik fele.

2023. jún. 2. 09:38
 22/52 anonim ***** válasza:
81%

Amelyik nő a lakást nézi egy férfinél,az mind otthonról akar lelépni.Mert ő is otthon lakik, esetleg válás után, már gyerekkel.

És ugye anyucival egy nő sem akar maradni,mert nem bírja.Konkrét tudom ezt olyan nőtől aki meg is mondta ismerkedésnél,hogy ez a szitu.Neki lakásos pasi kell,és már a héten költözne.42 éves nő, válása óta a 70-es szüleivel lakik egy hetedik emeleti kétszobás panelben.Idegileg kivan, és reméli sikerül mielőbb elhagyni az öregeket,mert nem "fog sz.t pucolni,sem hülyeségeket hallgatni otthon ".

Na, hölgyeim, miért nem valljátok ezt be ? Ugyanolyan életképtelenek vagytok,mint amit mondtok a férfiakra.

2023. jún. 2. 10:23
 23/52 anonim ***** válasza:
60%
Mert a noknek nem tetszik a kritika. Pont a tv be nyilatkozott a szakerto hogy 12 evet kene sporolni egy sajat haz megvasarlasahoz. Ja es akkor a fizetesed 100% at elrakod 12 evig. Ami ugye lehetetlen, mert zabalni kell, ruhazkodni kell, neha szorakozni is. Tehat kb olyan 23 ev mire a mai araknal egy hazat osszesporol egy fiatal. Egyedul segitseg nelkul. De azer legyen hazad 30 evesen. Mondja ezt az a no aki Dubajozott es szopkodta az arab Sejkeket:D Ugy lehet lakashoz jutni. Vagy a vallalkozo apuka 20 evesen segge ala tette. Aztan leszologatja a pasikat.
2023. jún. 2. 10:29
 24/52 anonim ***** válasza:
80%

Bar a parom csak 27 eves volt amikor 1 eve osszejottunk, de meg az anyjanal lakott. Es en is a sajat csaladomnal. Azota mar tobb, mint fel eve egyutt lakunk, de nem alberletbe, egy rokonunk lakasaban vagyunk. Igy, ha ugyanolyan szepen halad a kapcsolat, mint eddig, akkor 2 ev mulva tudunk venni kozosen egy lakast.

Ha csak alberletben laktnank, akkor csak kesobb koltoztunk volna ossze es kesobb tudnank lakast venni. ¯\_(ツ)_/¯

Engem egyaltalan nem zavar, ha valaki a szuleinel lakik amig azert teszi mert sporol a sajatra es nem azert, hogy kiszolgaljak otthon.

Sot, mondok jobbat: az osszes ismerosom (nok es ferfiak nagyvaros, kisvaros, falu) a szuleinel lakik addig, amig nincs parjuk, max az egyetemi eveikre koltoztek el. Egyeduli kivetelek azok, akik elkoltoztek Pestre munka miatt. De ok meg kifizetik alberletre azt, amennyivel tobb fizetest kapnak es cserebe a lakasok is 3x dragabbak, ha majd valaha vennenek egyet.

2023. jún. 2. 10:44
 25/52 anonim ***** válasza:
74%
Nem folytatnám. Nekem van lakásom, és szerintem pont ellentétei vagyunk egymásnak.
2023. jún. 2. 10:58
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként adósság és tehermentes lakásom van. Ha a nőnek nincs,off, de azonnal. Aranyásó, érdek pi..k nem kellenek.
2023. jún. 2. 11:00
 27/52 anonim ***** válasza:
66%
#20-as hű, de ismerős...😁
2023. jún. 2. 11:02
 28/52 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes, hogy mindenki egyből arra gondol, hogy férfi él az anyjával. NŐ nem élhet a sajátjával vagy mi?

Meg miért mindig az van, hogy az anyjával él? Miért nem az apjával? Vagy miért nem mindkettővel? Mivan ha még ott élnek a testvérei is?

Valahogy ezekből a kérdésekből nekem mindig az jön le, hogy van egy 30 körüli férfi, aki konkrétan csak és kizárólag az anyjával él egy 20nm-es szobában és egymás mellett alszanak. MIntha mindenki rögtön erre asszociálnak.

Mi van akkor kedves nők, ha a férfi együtt él a SZÜLEIVEL (anya, apa) egy 400-500nm-es villában, egy több hektáros telken?

Akkor is kizáró ok meg "red flag"?

Főleg ha mondjuk a srácnak van 3-4 luxusautója, apuci vállalkozásásban melózik, minden évben többször is luxusnyaralásra megy külföldre, szinte minden hétvégén welness stb. Nem gondolnám, hogy ebben a helyzetben is így vélekednétek...

A kérdéshez visszatérve, engem, mint férfit, rohadtul nem érdekelne, hogy a kiszemelt nő, akivel ismerkedem hol lakik. ÉLhet a szüleivel, lakhat egyedül, albérletben, lakhat saját ingatlanban, pont leszarom. Semmit nem jelent.

Egyetlen egy eset lenne gáz számomra, ha a csaj a volt párjával élne együtt (ismerek több ilyen nőt, aki így volt, akár évekig).

2023. jún. 2. 11:21
 29/52 A kérdező kommentje:

28-as szuperül rátapintottál erre a nemi megkülönböztetésre. Szándékosan nem írtam nemet a kérdésbe, mégis a többség férfire asszociált, pedig engem az (is) érdekelne, hogy egy nő esetében hogyan vélekednének erről a férfiak. Köszi a hasznos választ!

A másik, amire asszociáltak az az önellátásra való képtelenség. Pedig ez sem következik az együttlakásból. Nekem is volt olyan rokonom, aki "önálló albérletet" tartott fenn - a külső megfigyelő számára. Miközben az anyja járt hozzá heti rendszerességgel takarítani és heti többször szállította a meleg ételt ételhordókban... 😂

2023. jún. 2. 11:52
 30/52 anonim ***** válasza:
82%
Az az igazsag, hogy a no elhet az anyjaval, mert neki lehet, de egy ferfinak mar gaz:D Gondoljak ezt ok legalabbis
2023. jún. 2. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!