Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnád így az ismerkedést? Ha nem, mivel zárnád/ráznád le?
Figyelt kérdés
Elkezdtem online keresőn ismerkedni egy nővel. Egyszer beszéltünk is telefonon. Kedves, kíváncsi rám, aránylag normális az értékrendje és nem is egy életképtelen valaki. De! Ahogy ír, sírnivalóan ostoba a helyesírása. Pl.: "haragugy", "eszt" - ezt, "tuc" - tudsz, vesszők, írásjelek hírből sem stb. Azt sem tudom néha, hogy kijelent vagy kérdez. Le is teremtett, hogy "válaszra se méltac" stb. Nem az az ember vagyok, aki nyersen odavág bántóan a másiknak, de nekem fáj ez a helyesírás. Egyszerűen felkúrom rajta az agyamat. Mi lenne a leghumánusabb? Pacekba megmondani, hogy "ezzel a suta buta helyesírással inkább ne raboljuk egymás idejét", vagy kifarolni valami átlátszó kifogással, vagy önmagában ez ne legyen akadálya egy személyes találkozónak?2021. szept. 29. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Nyersen, pacekba: ezzel a helyesírással nem kellesz!
Forró kását kerülgetve kifarolni.
Puff letiltani.
Találkozni és elfogadni, hogy senki sem tökéletes.
39 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem vagytok egy szinten. Finoman kifarolnék a beszélgetésből.
2/18 anonim válasza:
" Azt sem tudom néha, hogy kijelent vagy kérdez. "
Ha nem vagy rá élőben kíváncsi, megmondhatod, hogy úgy érzed, hogy nem értenétek meg egymást.
3/18 anonim válasza:
Tanítsd meg helyesen írni ha amúgy minden klappol..
4/18 anonim válasza:
Találkoznék vele élőben, utána vonnám le a konzekvenciát. Ha élőben meggyőző, lehet vele értelmesen beszélni, akkor eldöntöd, hogy szóvá teszed a hibákat, esetleg tanítgatod, vagy csak elviseled.
5/18 anonim válasza:
Szerintem ezek felett a hibák felett nem lehet szemet hunyni. Ez nagyon tükrözi az embert magát. A műveltségét, az intelligenciáját...Ezek már annyira alapvető helyesírási hibák, hogy bocs, de a legalja. Lehet, hogy kedves, aranyos, talpraesett...de tudatlan, nagyon tudatlan.
6/18 anonim válasza:
Ezt én sem viselném el. Akinek ilyen a helyesírása azt lepattintom valahogy. Volt már hogy meg is írtam az adott illetően hogy ne haragudj de nem vagyunk egy értelmi szinten
7/18 anonim válasza:
Aki nem tud helyesen írni, az egyszerűen nem tanult, nem intelligens. Kész.
8/18 anonim válasza:
Ez már nem szimplán rossz helyesírás, ez teljesen primitív, iskolázatlan emberre vall. Ha csak egy kicsit is adsz magadra, elfelejted.
9/18 anonim válasza:
4 vagyok.....
Nekem van olyan barátom, aki diszgráfiás, de az anyja anno ragaszkodott hozzá, hogy normál suliba járjon. Nyelvtanból kapott mindig kegyelem kettest, de ezenkívűl jó tanuló volt.
Tapintatosan rá kell kérdezni, hogy van-e vagy volt-e ilyen betegsége?!
43F
10/18 anonim válasza:
Ha kiderül, hogy nem diszlexiás, akkor megmondani, hogy "bocs, ezt nem szeretném folytatni. Neked további sok sikert!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!