Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnád az ismerkedést vele, ha lekezelően és flegmán beszélt veled?
A facebook társkeresőn kezdtünk el beszélni, majd néhány nap múlva találkoztunk is.
A találkozás legelső pillanatától kezdbe eléggé flegmán beszélt, lekezelő és undok volt a viselkedése. Betudtam annak, hogy rossz napja lehetett, de kb. 30 perc után mondtam neki, hogy ebből a viselkedésből nem kérek, nem akarok igazodni a mindenkori hangulatához, nem vagyok rászorulva senkire sem, hogy mindent eltűrjek. Fizettem, és ott hagytam.
Erre néhány óra múlva az éjszaka közepén rám írt, de csak annyit, hogy "sajnálom, hogy ennyire rosszul kezdtem". Most azt várná, hogy reagáljak erre valamit? Te folytatnád az ismerkedést vele?
Én 22f, ő 22n. De nem hiszem, hogy a nemeknek és életkornak lenne kapcsolata a kérdéshez.
Csak egy megerősítésként tettem fel a kérdést, hogy nem én reagáltam túl, hanem más is hasonlóan tett volna a helyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!