Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnatok az ilyen beszelgetest? (netes ismerkedes) 25 n
Ö Szia
En Szia. En x ker ben élek itt is tanulok es dolgozom.es te?
Ö szia en y ker.
Ezutan nem ir semmit
Csak mert kezd helotom lenni az ilyen tömondatos sracoktol.
Vagy en latom rosszul hogy unom,hogy megint es megint nekem kell temat bedobni? Holott ö is erdeklödhetne?
Eleve hogy csak sziat irt mast semmit. Azt ugy még lenyeltem.
De aztan tömondat.
Valahogy ezt mar nem tudom lenyelni.
(Nincs messze amugy)
Már a második mondat után elkedztem ösztönösen keresni az unmatch gombot. Ki a tökömnek van ennyire alacsonyan a kommunikációs készsége és a fantáziája és mi a fąszt vár, ha ennyire nem tudja a másik helyébe képzelni magát, hogy neki ez mennyire cringe vagy érdektelen? :DDD
Esküszöm, hálás vagyok, hogy van párom. 2 év ilyenek után már a falnak mentem a sok baromtól, aki képtelen egy kva mondatot leírni úgy, hogy ne érezzem, hogy üres, mint egy sörösdoboz...
Megint irt valaki egy naaagy ennyit:
Szia
Hat most visszairtam en is ennyit hogy
Szia
Nekem is az a tapasutalatom hogy nem érdeklődőek a srácok, mindig csak én kérdezek tőlük ők csak válaszolnak. Kukák..
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!