Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folytatnátok a beszélgetést vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok a beszélgetést vele?

Figyelt kérdés
Beszélgetek facebookon egy olyan fiúval, akinek a külsejétől még a szívverésem is eláll...annyira nagyon tetszik!!! :) A dolgok simán mennek, itt csupán egy a bökkenő: nem normális. Múltnap a tulaját szidta fél órán át mire kibökte, hogy valójában nem is ismeri xD. Csak ő hallott róla dolgokat és ezért nem is akarja megismerni...Úristen. A legundorítóbb dolog pletykák alapján ítélkezni! Az a baj, hogy még sosem találkoztam ilyen fiúval aki ennyire tetszett volna, de ez az ítélkezés nagyon zavar. Milyen ember az ilyen?!
2014. febr. 1. 14:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy iszonyat helyes, hogy még barátnőm szülinapi buliján láttam meg őt, de beszélni nem beszéltünk, csak mikor kiengedett maga előtt az ajtón, hogy menjek csak.
2014. febr. 1. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
...Most ezért Tényleg égető szükség volt kiírni a kérdést? Nem tudnád maga eldönteni, hogy érdekel-e még?
2014. febr. 1. 14:55
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommentet, ment a piros kéz nyugiii:D
2014. febr. 1. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:
De amúgy igazad van, ezt nekem kell eldönteni, de nagyon tanácstalan vagyok.
2014. febr. 1. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazam van, de adtál egy pirosat. Hadd köszönjem meg. Szívből.
2014. febr. 1. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"Onnan tudom, hogy iszonyat helyes, hogy még barátnőm szülinapi buliján láttam meg őt, de beszélni nem beszéltünk, """"csak mikor kiengedett maga előtt az ajtón, hogy menjek csak."""""

E-miatt iszonyat helyes?? Te milyen hülye vagy. Ez alap udvariasság, már ne is haragudj, ha szállok fel a buszra, vagy egy nő jön mögöttem, alapból előre engedem.. Beszarok egyes embereknek.. xD

2014. febr. 1. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el vagy csak legyetek haverok...

Ne haragudj,de ez pont olyan típus,hogy kívül valami belül szinte semmi: D

mint fordított esetben a fiúknál...,hogy meglátnak egy csajt miniszoknyában: fuuu de fullos,ííí,űű...stb...aztán teljesen kis buta lány: D csak anyuci meg apuci pénzén él.

Na ez a srác is kb ugyanilyen,csak beleverték az alap illemet és ettől nem kell falnak menni,mert előreengedett...ez mindennapi nálam,mégsem leszek szerelmes minden 2.-ba aki előre enged: D Megköszönöm és azzal a mozdulattal el is felejtettem a szitut.

30 éve múlva meg már nem is lesz olyan helyes,viszont nagy valószínűséggel az előítéletei még mindig ott lesznek a cuki génjeiben: D szóval szerintem felejtsd el de gyorsan és adj többet a kevésbé kinéző,de normális gondolkodású fiúkra...sokkal többet érnek.

A nagy helyessége meg 40-50 év múlva már egyáltalán nem fog látszani:) de te tudod,hogy kinek adod magad: D

Csak elmondtam a véleményemet.

Jó döntést,szia!

2014. febr. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!