Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnád az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnád az ismerkedést vele, ha lekezelően és flegmán beszélt veled?

Figyelt kérdés

A facebook társkeresőn kezdtünk el beszélni, majd néhány nap múlva találkoztunk is.

A találkozás legelső pillanatától kezdbe eléggé flegmán beszélt, lekezelő és undok volt a viselkedése. Betudtam annak, hogy rossz napja lehetett, de kb. 30 perc után mondtam neki, hogy ebből a viselkedésből nem kérek, nem akarok igazodni a mindenkori hangulatához, nem vagyok rászorulva senkire sem, hogy mindent eltűrjek. Fizettem, és ott hagytam.

Erre néhány óra múlva az éjszaka közepén rám írt, de csak annyit, hogy "sajnálom, hogy ennyire rosszul kezdtem". Most azt várná, hogy reagáljak erre valamit? Te folytatnád az ismerkedést vele?

2021. máj. 31. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk szerintem az butaság, hogy elsö randin mindenki a legjobbat mutatja magából, én pont az önfényezésböl, megjátszásból nem kérek, ha hosszú távra tervezek...személy szerint nálam a rossz tulajdonságok döntöek, azokat kell ùgymond elviselned, nem a jókat.
2021. máj. 31. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

találkozón flegmázni elégggé gáz. Nekem is volt ilyen, fogtam magam és hazamentem. De ez a stílus már chat en is nagyon nagy red flag és még akkor is, ha rossz kedve van. Nem kell beszélni, talizni ha rossz kedve van valakinek, de a flegmázás az szándékos. Az kapcsolatban is ilyen lesz ha fáj a hasa vagy a szemgolyója.

Én szó nélkül tovább lépnék.

"Mondjuk szerintem az butaság, hogy elsö randin mindenki a legjobbat mutatja magából"

az, de ne legyen már paraszt a másik, ha lehet. Nem kötelező elmenni randikázni

2021. máj. 31. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan vállalhatatlanul viselkedett, hogy ott is hagytad, akkor hagyd továbbra is a fenébe. Ha rossz napom van, akkor szólok a másiknak, hogy mi a helyzet, vagy még a randi előtt, vagy a randi elején, hogy ne haragudjon, lehet kicsit passzívabb leszek. Aztán eldöntjük, hogy így is találkozunk, vagy választunk egy másik időpontot.
2021. máj. 31. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

"Ha rossz napom van, akkor szólok a másiknak, hogy mi a helyzet, vagy még a randi előtt, vagy a randi elején, hogy ne haragudjon, lehet kicsit passzívabb leszek."

dettó ezt szoktam csinálni. Így fair. De még chaten is, ha bunkó lennék, nem keresem, mert nem akarok vele így viselkedni. Persze ha a pasi nem ír, akkor a nők többsége többet nem keresi.

Ahogy írtam, nem keresném, nem ugrálnám körül ezek után. Lehet adnék egy esélyt, de passzívabb lennék vele. Nem kell randin jópofizni, de ha valaki X módon mutatkozik be, akivel lehet párkapcsolatot szeretnék, akkor azért tegyen ő is, hogy változzon az első benyomás.

2021. máj. 31. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a 3,14csába, ne is válaszolj erre az éjszakai levélre.
2021. máj. 31. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Gondolj bele, ha már a legelején ilyen volt, milyen lesz később?

Dehogy folytatnám vele.

2021. máj. 31. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne kedvem becsicskitanám, használnám jóideig, élvezném h hajtja a bűntudat aztán ha meguntam megbocsájtok, akk már ugye unalmassá válok és magától lelépne, azzal se kéne fáradnom h lekoptassam.
2021. máj. 31. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem folytatnám. Az első benyomásnál egyrészt nincs fontosabb, másrészt bennem felmerülne az a kérdés, hogy vajon akkor mennyire vette komolyan a randit, hogy ilyen állapotban is eljön, és így viselkedik ELSŐ alkalommal. Illetve ha a jövőben bármikor rossz passzban lenne, akkor is így viselkedne? Ki viseli ezt el?
2021. júl. 26. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Első benyomást csak egyszer lehet tenni.
2021. szept. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!