Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnád az ismerkedést vele, ha lekezelően és flegmán beszélt veled?
A facebook társkeresőn kezdtünk el beszélni, majd néhány nap múlva találkoztunk is.
A találkozás legelső pillanatától kezdbe eléggé flegmán beszélt, lekezelő és undok volt a viselkedése. Betudtam annak, hogy rossz napja lehetett, de kb. 30 perc után mondtam neki, hogy ebből a viselkedésből nem kérek, nem akarok igazodni a mindenkori hangulatához, nem vagyok rászorulva senkire sem, hogy mindent eltűrjek. Fizettem, és ott hagytam.
Erre néhány óra múlva az éjszaka közepén rám írt, de csak annyit, hogy "sajnálom, hogy ennyire rosszul kezdtem". Most azt várná, hogy reagáljak erre valamit? Te folytatnád az ismerkedést vele?
találkozón flegmázni elégggé gáz. Nekem is volt ilyen, fogtam magam és hazamentem. De ez a stílus már chat en is nagyon nagy red flag és még akkor is, ha rossz kedve van. Nem kell beszélni, talizni ha rossz kedve van valakinek, de a flegmázás az szándékos. Az kapcsolatban is ilyen lesz ha fáj a hasa vagy a szemgolyója.
Én szó nélkül tovább lépnék.
"Mondjuk szerintem az butaság, hogy elsö randin mindenki a legjobbat mutatja magából"
az, de ne legyen már paraszt a másik, ha lehet. Nem kötelező elmenni randikázni
"Ha rossz napom van, akkor szólok a másiknak, hogy mi a helyzet, vagy még a randi előtt, vagy a randi elején, hogy ne haragudjon, lehet kicsit passzívabb leszek."
dettó ezt szoktam csinálni. Így fair. De még chaten is, ha bunkó lennék, nem keresem, mert nem akarok vele így viselkedni. Persze ha a pasi nem ír, akkor a nők többsége többet nem keresi.
Ahogy írtam, nem keresném, nem ugrálnám körül ezek után. Lehet adnék egy esélyt, de passzívabb lennék vele. Nem kell randin jópofizni, de ha valaki X módon mutatkozik be, akivel lehet párkapcsolatot szeretnék, akkor azért tegyen ő is, hogy változzon az első benyomás.
Gondolj bele, ha már a legelején ilyen volt, milyen lesz később?
Dehogy folytatnám vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!