Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti folytatnátok az ismerkedést olyannal aki rendszeresen posztol ilyen döglött bálnákat?
Megismerkedtem társkeresőn egy lánnyal, normálisnak tűnt, de miután Facebookon látom miket posztol rendszeresen kezdem azt hinni hogy nem az. Gondolom mindenkinek vannak ilyen ismerősei akik ilyen természetvédelmi szarokat posztolnak, és szörnyülködnek, hogy az ember mit tesz a földdel. Hogy a döglött bálnák gyomrából több száz műanyag palackot meg szatyrot szednek ki.
Az ilyen emberektől hányok. Olyan szívesen megmondanám nekik, hogy amit tesznek ezekért az állatokért az a semminél is kevesebb: elhitetik magukkal hogy ők jobbak, különbek mint a többi ember, azt hiszik hogy ők nem tehetnek semmiről, holott épp olyan fogyasztók mint bárki más. Az az iPhone is amiről éppen posztol a fogyasztói társadalom produktuma. Le nem bomló emberi termék ami egyszer ugyanúgy egy bálna bélében fog kikötni egyszer. De azért jól elhiteti magával hogy ő mekkora természetvédő, és minden egyes poszt után megdicsőül önmaga tisztaságában.
Egyszerűen visszataszít az ilyen jellem. Mennyire jogos ha (csak) ezért szakítom meg vele az ismerkedést?
Vagy ha minden más stimmelne akkor nézzem ezt el neki, mert a mai világban úgyis minden ember hülye? Úgyse találnék jobbat?
Szerintem csak részben van igazad a Facebook posztjaival kapcsolatban: ha emellett mondjuk újrafelhasználható szatyrokat használ bevásárláshoz, máris többet tett a környezetért, mint sokan mások. Vajon akkor vonzóbb lenne, ha keresztbe lesz@rná a környezetet és az érdeklődését mondjuk a műkörmök lehetséges díszítései töltené ki??
Hogy ez egy flúgos dolog lenne? Lehet: de némi élettapasztalattal mondhatom, hogy ez semmi ahhoz képest, amilyen emberekkel lehet találkozni.
Egy biztos: senki nem tökéletes... ;)
Szerintem ez nem befolyásolja azt, hogy milyen lesz a párkapcsolatban ez a nő. Inkább erről posztoljon, mint a legújabb arcvasalási technikákról, botoxolásról, és még sok-sok felesleges hülyeségről. Értem, amit írsz, de lehet, hogy ő máshogy is tesz a környezetvédelemért, nem csak így.
Tudod, annyi rossz indulatú ember van, és annyi nagyon buta, ha ő jóindulatú, kedves veled, tetszik és nem is agyhalott, akkor ezekre nézz.
A kapcsolatotokat ezek fogják meghatározni - többek között - nem az, hogy mit posztol FB-on.
Attól, hogy van egy Iphone-ja vagy laptopja, amiről posztolgat, még lehet nagyon környezettudatos. Nekem is van telefonom és laptopom, de vászontáskát hordok magammal, van újrahasznosított kávés poharam tetővel, úgyhogy abba szoktam kérni a kávét elvitelre. Igyekszem kevesebb műanyagot használni, és újra hasznosítani amit csak lehetséges. Arra meg nem árt felhívni az emberiség figyelmét, hogy mit teszünk a környezetünkkel, mert igenis megdöbbentő és tragikus. Én sem azért posztolok ilyet, mert jobbnak érzem magam bárki másnál, hanem mert szerintem ha mi emberek jobban odafigyelünk erre, könnyebben hozunk majd környezettudatos döntéseket.
Mondjuk ha így gondolkodsz, kerüld el messzire, hadd találjon már értelmesebb párt, te meg keress olyat, aki sminktippeket oszt meg és cuki cicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!