Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is belefuttok rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is belefuttok rendszeresen ismerkedős alkalmazásokban hogy elkezdtek egy beszélgetést aztán egyszer csak többé nem ír a lány/fiú? 24/F

Figyelt kérdés

Nem is jutunk el odáig hogy megismerjen. Nem kérdez semmit hogy kiderüljön esetleg ha érdekes vagyok. Mégcsak azzal kapcsolatban sem hogy gazdag vagyok-e.

Nincs baj a külsőmmel, nyilván ha lenne tudom hogy vissza se írnának. A stílusommal sincs. Nem vagyok elszállva magamtól de ki merem jelenteni hogy nincs velem baj :)

2019. febr. 27. 07:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet várni sokat egyik ilyen alkalmazástól sem. Szóval inkább utcán próbálkozok majd naponta :D
2019. febr. 27. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Ez ilyen.
2019. febr. 27. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez az általános. A társkeresőző nők szókincse általában ennyi: igen,nem, aha, és te? De ez isa jobbik eset, mert egyáltalán a válasz is ritka, mindezt match után.

De ha válaszol, akkor is gyakran csak úgy eltűnnek.

2019. febr. 27. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Én általában akkor csináltam ilyet, ha :

- a beszelgetopartnerem nem keltette fel az erdeklodest, nem jöttek maguktól a témák, nem volt gördülékeny es termeszetes a beszelgetes... Ha már a legelejétől nem érzem azt, hogy csak sodor a beszelgetes, legyen fiú vagy lány, hagyom a dolgot .

- megismertem kozben valakit aki jobban erdekelt, mert altalaban csak egy emberre koncentralok.

- eroltetettnek ereztem a beszélgetést

- csak simán jött egy olyan időszakom, amikor senkihez es semmihez nem volt kedvem,csak foglalkozni magammal és a saját kis vilagommal, ez nagyjabol egyik naprol a masikra jon es oar napig/hetig tart

- elfelejtettem reagalni mert elhuztam az ertesitest,utana meg mar ciki lett volna magyarazkodni ugysem hiszik el (ez a leggyakoribb nalam)

19/l

2019. febr. 27. 08:59
 5/7 D. Brasco ***** válasza:
Amit irsz abban semmi meglepő nincs ......a netes tarskeresőzés kb 90%-a ilyen.....
2019. febr. 27. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon válaszolnak, pedig állítólag jól nézek ki, nem értem 22f
2019. febr. 27. 10:20
 7/7 Mcgalagony17 ***** válasza:

Amikor régebben társkeresőztem rengetegszer szaladtam bele ebbe én is. Szerintem az lehet emögött, hogy az ember annyi potenciális jelöltre ír rá egy nap, hogy a végén már nem tudja annyi fele aprózni a figyelmét, és ha az elején nincs valami ami a másikban megfogjon, akkor az illető kihullik a rostán. Ez kicsit olyan mint az állásinterjú. Ha belegondolsz, mi a jobb? Ha a szemedbe mondja valaki, hogy "bocs de nem érdekelsz" vagy szimplán megszakítja a beszélgetést? Hidd el, van hogy a konkrét kritika jobban fáj, és a végeredmény ugyanaz. Főleg, ha ennél jelentősebb indok van a szó nélküli lelépés mögött.

24/N

2019. márc. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!