Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz dolognak számít ha egy buszmegállóban leszólítok egy lányt ismerkedés céljából?
Ne higyj annak ami a nők mondanak! Ezeket innen gyűjtöttem:
- nem ismerkedek a munkahelyen, mert ciki lenne, ha beszelnenek rolunk a kollegak, meg hazi nyul..
- Nem fogok az utcan leallni, kanos pasikkal beszelgetni meg ha ugy nez ki mint Brad Pitt akkor se
- Nem azert megyek a szorakozohelyre, hogy kanos pasik felszedjenek/leszolitsanak
- Azert nem megyek el a tanctanfolyamra mert rengeteg kihezett pasi csak azert megy le, hogy vegre igazi nohoz erhessen
- A tarskeresore nem megyek mert ott, csak hazas, es kanos Pasik csorgatjak a nyálukat
Csináld ami jól esik, renteg csaj örül ha értelmesen odamész.
4# Rám egyik se igaz,mind csinálnám.Csak a tánctanfolyamot nem próbáltam,de ha oda akarnék járni tuti eszembe jutna,hátha.
Köztudott,hogy gyk-n mindenki hulla boldog párkapcsolatban él,és ide meg életvezetési tanácsokat adni jár,vagy a bölcsességeket tanítani milyen a harmonikus párkapcsolat.
Engem nem zavarna,ha leszólít.De csak akkor ha nincs az az érzésem,hogy már 1 órája ott áll,és szinte mindenkinél bepróbálkozik.Hanem mondjuk már édzrevettük egymást,az így rendben volna.
Nálam gáznak számítana. Vadidegenek ne zaklassanak már úton-útfélen, csak mert bejön nekik a külsőm...
Ez alól egyetlen kivétel létezik, ha mondjuk minden reggel találkozunk, és minden reggel szemezünk egymással, mondjuk két héten keresztül. Ilyen esetben más a szitu, és valószínűleg még örülnék is, ha megszólítanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!