Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok az olyan fiúkról akik utcán vagy buszmegállóban próbálnak meg veletek ismerkedni?
Az első ami eszembe jut az, hogy kétségbeesett. Sose volt szimpatikus az aki csak úgy az utcàn odajön hozzàm mint vad idegen.
Plusz az ember nagyrèszt ilyenkor épp megy valahova tehàt dolga van...zavarónak, tolakodónak érzem az ilyet. Sosem fogadtam el így senki közeledését. Èn nem vagyok az a bulizós, csavargós típus sem, nem sűrűn jàrok el, nem vagyok oda érte. Mindig neten ismerkedtem, onnan voltak kapcsolataim, és a férjemet is úgy ismertem meg.
Ilyenkor sokat beszélgettünk, képcsere, és ezek utàn volt randim minden pasival aki àtment a szelektàlàson ( a sajàt ízlésem, igényeim alapjàn). 32/N
Érdekes. Azt hittem hogy a harmadik elkezdi majd nyomni a szemük sem áll jól szöveget, hogy akik ilyet csinálnak azok nagy lókötők ám, de nem... Pedig én élből ezt vágnám rá erre a kérdésre és nem azt, hogy elkeseredetten próbálkoznak. Hova tovább utóbbi eszembe sem jutott volna egyedül.
Amivel viszont kiegészíteném, hogy a buszmegállóban általában megy az ember valahova. Az út során pedig elvan a gondolataival. Ritka, hogy pont olyan pillanatot fogjon ki a srác, amikor épp vevő a másik ilyesmikre, merthogy ráér, nyitott és érdeklődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!