Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok buszon/buszmegállóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok buszon/buszmegállóban próbáltak már ismerkedni veletek? Hogy történt, mi lett belőle? 23/F

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Velem a buszsoffor. 3eves kapcsolat lett belolle.
2018. júl. 5. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, buszon szembe ült velem, és miután leszálltunk megkérdezte, elkísérhet-e egy darabig, de végül ott leálltunk beszélgetni, és elárultam a nevem. Bejelölt a Facebookon és randiztunk, vagyis kirándultunk egyet.
2018. júl. 5. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Egy srác mellettem a kapaszkodon elkezdte simogatni a kezem mindketten csak az ablakon bámultunk ki, egymás mellett állva, én kb lefagytam, aztán olyan fura filmbeillően éreztem magam, felülről -kézfej is megfogta a kezem, ujjait az ujjaim közé tette és erősebben megszoritotta, kezdtem rá kiváncsi lenni, leszálltunk és ment a haverjaival es fennhangon azon volt kiakadva hogy lány nem volt még rá ilyen hatással hogy egy kézfogás mibe vitte őt, mikozben én pont balra mentem, ők pedig jobbra. Nem is tudom sajnáljam e hogy ennyi volt csupán, hisz nem is ismerem, igazábol én is kiakadtam magamon :D
2018. júl. 5. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Az ülés támláján a kapaszkodon
2018. júl. 5. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Buszmegállóban hárman próbáltak felszedni. Mindegyikből csak beszélgetés lett, mert akkor már együtt voltam a férjemmel. Ezzel együtt mindegyiknek örültem, mert nem tökegyedül kellett várnom a buszt hidegben, sötétben. A sztori egyiknél sem extra. Egyszerűen csak megszólítottak, én meg alapvetően egy kedves nő vagyok, senkit nem küldök el a sunyiba (ok nélkül), szeretek fecsegni akár idegenekkel is. Az első pár percben világossá tettem, hogy nagyon szívesen beszélgetek, de itt meg is állunk. Mind a három pasi gond nélkül tudomásul vette.
2018. júl. 5. 22:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Szóval üljek egy szép lány mellé és simogassam a kezét :D Szerintem egyből visszaküldene édesanyámba.
2018. júl. 5. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
A kézfogosdi valami spontán dolog volt.valami volt a levegőben vagy volt annak valami varázsa. Nem célirányos kitervelt nőfelszedés volt :)
2018. júl. 5. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Tekintve a lepontol is, nem preferálja senki.én sem de a srác sem tudta hova tenni azt az érzést :D
2018. júl. 5. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Buszmegállóban,és 9 éves kapcsolat, ami a mai napig tart :)
2018. júl. 5. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Vártam késő este a buszra és két futballmeccsről hazatérő nagyon jókedvű férfi haladt el mellettem és az egyik megállt előttem, megigazította a szemüvegét és azt mondta: - De szépnek tetszik lenni! Így szemüveggel is, de anélkül is.

- Igen? Na, köszönöm! - mosolyogtam rá. Iszonyú zavarban voltam. Későn érő típus vagyok, 19 évesen még épp csak kezdtek rám odafigyelni néhányan, szóval nehezen hittem el a bókokat. Megkérdezte, lenne-e kedvem meginni velük valahol valamit. De sajnos fülig szerelmes voltam valakibe, plusz hívő voltam és nem gondoltam, hogy az Úr ilyen módon vágná hozzám a másik felemet, úgyhogy hajthatatlan voltam. Pedig utólag visszagondolva ritka helyes férfi volt, ráadásul az esetem. Csak annyira szerelmes voltam, hogy akkor észre se vettem. A buszom mindenesetre elment az orrom előtt mialatt fűzögettek, erre felpattantam és elrohantam megrökönyödött udvarlóim mellett a következő megállóba, de mivel lekéstem, metróra kellett szállnom és más módon hazajutni.

Egyszer egy árokásóbrigád fütyült utánam, és a legkitartóbb úriember átjött utánam a buszmegállóba beszélgetni. Nagyon zavarban voltam, mert épp szúrt a kontaktlencsém.

Olyan 30 éves lehettem, amikor hajnalban a buszra vártam és egy autó megállt és a srác megkérdezte, hogy elvihet-e. De nem szálltam be, mondtam, hogy nemsokára jön a buszom.

2018. júl. 5. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!