Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz dolognak számít ha egy buszmegállóban leszólítok egy lányt ismerkedés céljából?
#8 haha, én csak azt másoltam ki amit itt láttam a GYIK-én leírva. S mivel idegesített a dolog, ez mára listava nőtte ki magat. Biztos van több is, majd nyitva tartom a szemem. :D
Szerintem sincs semmi gond azzal, ha valaki oda mer menni. Azáltal, hogy egy no kijelenti, hogy márpedig egy idegen ne menjen oda hozza, azzal azt erősíti, hogy a férfi Facebookon meg Tinderen kuldozgessen random üzeneteket. Az tényleg sokkal jobb...
Ha valaki értelmesen teszi, akkor egy értelmes no, köszöntője meg, hogy volt bátorsága odamenni, s mondja azt van barátja. S ezt rengetegen meg is teszik.
Nem gáz, mégis hol máshol?
Ezek a sztereotípiák már az embernek a fülén jönnek ki...
-iskolában nem lehet, mert bámulhatjátok egymást, ha szakítotok (mondjuk ezt általában az azonos osztályra szokták vonatkoztatni)
-interneten nem lehet , mert akkor "gyávák vagytok és az szánalmas"
Ozt akkor mégis hol?
Bárhol , ahol meglátsz valakit, aki nagyon megfog a megjelenésével; őhozzá énszerintem oda mehetsz. De kedvesen ám!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!