Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen emberrel folytatnátok-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen emberrel folytatnátok-e az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Aki kerek perec kijelenti, hogy bár irántam nagyon romatikus érzései vannak, szeret velem sok időt együtt tölteni, velem együtt is élne, de amúgy nem szereti az embereket, kifejezetten rosszul van tőlük és mindent megtesz hogy minél kevesebbet kelljen emberek között lennie.

Valahogy nekem nem passzol össze a kettő.

2021. szept. 16. 12:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem folyatatnám, mert nekem fontos a társadalmi élet is.
2021. szept. 16. 12:36
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

és akkor mivan ha ilyen? Nem lehet mindenki sem a társaság középpontja, sem introvertált. Ő ilyen, neked kell elfogadnod olyannak, amilyen, ha szereted.

Ha nem vagy képes elfogadni, hogy ő más, akkor ne folytasd. Ha elfogadod őt ilyennek, akkor folytasd. VELE beszéld meg.

2021. szept. 16. 12:40
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
*extrovertált
2021. szept. 16. 12:40
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez a kijelentés, hogy "nem szeretem az embereket", tőlem is elhangzott már de ezt nem úgy értem, hogy senkit sem. Hanem, hogy kevés ember van akivel megtalálom a közös hangot, de akivel megtalálom őt nagyon is szeretem. De én is kerülöm az olyan helyeket ahol sok ember gyűl össze.
2021. szept. 16. 12:41
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
Ha neked nem passzol össze a kettő, akkor örök konfliktusforrás lesz majd a kapcsolatban. Én így biztos nem folytatnám az ismerkedést.
2021. szept. 16. 12:43
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondja introvertált. Azt mondta ami megijesztett hogy az állatokért bármit megtenne, de az emberekért semmit soha.

Volt olyan hogy azon megsértődött hogy azt mondtam neki hogy én nem szeretem a madarakat.

2021. szept. 16. 12:43
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem illetek össze, ennyi.
2021. szept. 16. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

4 én is ilyen vagyok. Nem utálom őket, de tömeget nem szeretem.

Kérdező. Bocs, de ha neten kell megkérdezned idegenektről, hogy mit érezz, mit csinálj és nem érzésből jön a dolog, nem tudod elfogadni (a párkapcsolat alapja az elfogadás és feltétel nélküli szeretet), akkor te nem akarsz vele kapcsolatot.

Ha nem vagy képes alkalmazkodni, vele megbeszélni, akkor ne húzzátok egymás idejét.

2021. szept. 16. 12:50
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

attol fugg. vannak baratai, van tarsasaga? veluk azert csak szeret lenni, nem? el lehet menni vele programokra, moziba, etterembe, ide-oda? ha a baratomnak bemutatom, akkor veluk azert tud beszelgetni, ellenni?

ha ezekre igen a valasz, nem zavarna. em sem vagyok egy social butterfly. de ha abszolut semmi tarsasaga nincs rajtam kivul, egy etterembe nem lehet vele beulni es nem kivancsi a baratimra, csaladomra se, akkor felejtos. de szerintem igy minden ertelmes no szamara felejtos lenne.

2021. szept. 16. 12:51
 10/20 anonim ***** válasza:
29%

"Volt olyan hogy azon megsértődött hogy azt mondtam neki hogy én nem szeretem a madarakat."

Akkor hülye, dobd!

Mellesleg én is mizantróp vagyok. A családomért, és akit szeretek ölnék is, de más emberek élete hidegen hagy. És tudatosan kerülöm ezekkel a visszataszító lényekkel való kapcsolatot.

Amennyi idióta munkatársam és ügyfelem van...hidd el nekem, te is ilyen lennél.

És tudod mi az amit még megtanultam a munkám során? Az emberek legtöbbje, csak a bunkóságból és az agresszivitásból ért.

NEM CSALÁD ÉS NŐVERÉSRŐL BESZÉLEK!!!

2021. szept. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!