Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi állhat emögött? Folytatnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat emögött? Folytatnád vele az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már egy ideje randizgatok. Volt már csók, petting. Viszont amikor rákérdezek a dolgokra, ő azt mondja, hogy nem biztos még az érzéseiben. Tényleg van olyan ember, aki elmegy 5 randira, megcsókol valakit, hagyja, hogy kinyalja, de nem biztos az érzéseiben?

Nem hinném, hogy szexre kellenék, mert az ismerkedés elején világosan közölte, hogy párkapcsolatot keres.

2021. aug. 21. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra inkább az az érdekes, hogy a bugyijába beenged, miközben fogalma sincs róla, hogy mit szeretne.
2021. aug. 21. 16:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez számomra is érdekes
2021. aug. 21. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
En nokent csak idosebb korban kerestem szexkapcsolatot, de ott nem hulyitettem senkit. Az a baj, hogy barmi legyen emogott, en egy ilyen szovegtol falramasznek. Sokaig is el lehet vergodni, nem feltetlenul er veget, de en kihagynam.
2021. aug. 21. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem nyaltàl elèg jól 😆😆
2021. aug. 21. 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van egy exe, akit még szeret, és ezért nem akar még lefeküdni veled.
2021. aug. 21. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

En akkor mondok ilyeneket mikor a srácot nem tudom mire megy es lehet csak szórakozik velem.

Ergo hogy mit akarjak az a sractol fugg.

Egy fuckboytol nemsokmindent akarnék..

Ha megtudom azt hogy a srac mire utazik onnanstol tudok arra érdemben reagálni.

2021. aug. 21. 16:12
 7/12 A kérdező kommentje:

#4: az biztos, hogy nem volt életem produkciója :D

#5: ez így van, csak nem szereti, hanem épp ellenkezőleg: nagyot csalódott

#6: én már többször is egyértelműé tettem a szándékaimat, de ez is benne lehet

2021. aug. 21. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen van...aki szorakozik

Tenyleg nem esik le, hogy hulyit? Raadadul te jarnal olyannal, akinek fingja nincs mit erez, de azert barmelyik pasinak engedi, hogy fogdossa?

Bazinagy red flag, ha komolyan gondolod.

2021. aug. 21. 17:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Most jött ki egy olyan kapcsolatból, amiben nagy lelki sebeket szerzett, és rá 2 napra ismert meg engem. Én pedig eléggé nyomultam, ami kicsit gyors volt neki. Mondjuk azóta eltelt már egy kis idő.. szóval nem tudom
2021. aug. 21. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem heverte ki az előzőt, akkor ebbe lehet hogy korai volt belekezdeni.
2021. aug. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!