Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád képzelni, hogy egy 30 év körüli, átlagos külsejű férfi annyira megfogjon a randin a személyiségével, intelligenciájával, lelkével, hogy folytatnád vele az ismerkedést, annak ellenére, hogy még nem volt párkapcsolata?
Nem, mert képtelen leszel a jó oldaladat bemutatni. Zavarban leszel, nem tudsz nyugodtan beszélgetni, nem mersz nyitot lenni, stb.
Megmondom neked, ha 30 évig nem volt kapcsolatod, a randizás nem neked való. Előbb tanulj meg társalogni, emberekkel bánni. Tehát: járjál társaságba, ott barátkozzál minél több emberrel, építs ki új kapcsolatokat és majd ez után alakulhat komolyabb is.
1.
Ez azért hülyeség, mert mindenki elkezdi valahol. Az életkor teljesen mindegy. És elsőre mindenki ugyanolyan béna benne, egyedül a társadalmi megítélés változik, hogy egy kora húszast megmosolyognak ilyen téren, addig a 30 éves már "gáz", ugyanazért a viselkedésért.
"Előbb tanulj meg társalogni, emberekkel bánni."
Mire megtanul, lesz 40.
Nekem volt ilyen. Végül rájöttünk, hogy az életünk nem összeegyeztethető, de nem azért nem lett több, mer tnem volt még kapcsolata.
23N
#2: nem ez a lényeg, hanem nulla szociális tapasztalattal rögtön egy olyan helyzetbe kerülne, ami még rutinos "versenyzők" számára is nehéz. Ez a társkeresős randizás nehéz pálya. Ha megismerkedik valakivel egy semleges közösségben és onnan hívja el randira, akkor lesz sikere.
#3: ezt csak hiszed ;)
7.
Én alapból úgy értettem, hogy így hívja el, mert az egyetlen aminek értelme is van.
#5 nem.
#7 mit csak hiszek? Csak tudom mit beszélgettem a saját bnőmmel. Ha rá is jött, egyáltalán nem érdekli, mert még mindig velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!