Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online ismerkedés fortélyai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedés fortélyai?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi netes képcsere során azt írja őszinteségére büszkeséggel, hogy átlagos a testem, az tulajdonképpen mit jelent? Akar tőlem valamit, vagy nem valójában? Mert ha akarna, nyilván kicsit ügyesebben bókolna az én logikám szerint. Érdemes az ilyenért küzdeni, vagy kezdhetem a visszavonulást?

2021. jún. 2. 00:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
11%
Ha azt írja átlagos test akkor az nem átlagos, hanem az alatti - az emberek 99%-a túlfényezi magát a netes ismerkedés során. Egyébként meg bocs, de te homár vagy hogy a fickó teste érdekel és nem a személyisége???
2021. jún. 2. 00:36
 2/27 A kérdező kommentje:

látom késő van

én nő vagyok és ez a pasi véleménye az én testemről (mielőtt további támadás érne, fürdőruhás a kép)

egyébként meg a heteroszexualitás témakörben vagyunk

2021. jún. 2. 00:43
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

#2 bocs, de ez nem derült ki egyértelműen a kérdésedből, hogy a pasi mondta ezt a te alakodra. Ez sok mindent jelenthet. Azt is hogy amatőr, meg azt is hogy flegma és nem érdekled túlságosan "de egy dugásra talán jó leszel" típusú üzenet.

A kérdésed így értelmezve viszont itt úgy tűnik mintha te rohannál az ipse után... Szerintem nem éri meg. Ha már az elején megalázkodsz, odakínálod a sunettát akkor később sem fog többre tartani a pali.

2021. jún. 2. 00:46
 4/27 A kérdező kommentje:

nem rohanok utána ... azért azt én is érzem, hogy ez nem a rajongást/tetszést tükröző vélemény a részéről

egyébként amikor rákérdeztem azt mondta, hogy ő csak őszinte

de ezt sem értem, mert ha egy dugásra kellek és kb mindegy, hogy most mi van a lelkemmel, akkor miért nem szédít/csapja a szelet egy kicsit?

és azzal is tisztában vannak a tapasztaltabbak, hogy bizony a szex lehet átlagon felüli egy átlagos emberrel is

2021. jún. 2. 00:55
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
#4 az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Ezzel együtt valószínűleg tartaléklistás vagy a pasasnál, rajtad kívül még másik 5-10-x nőt hülyít és azokba fecceli az energia nagy részét. Téged kb. úgy kezel, hogy túl sokat nem tesz érte, de ha így is odapucsít akkor talán megdug ha éppen ráér. Ezért nem lényeges neki mit gondolsz, s nem bókolja túl a dolgot.
2021. jún. 2. 00:58
 6/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha átlagos vagy mit vársz? Őszinte hazugságot? :)
2021. jún. 2. 01:45
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

"őszinteségére büszkeséggel, hogy átlagos a testem, az tulajdonképpen mit jelent?"

Vannak férfiak, akik nem torzítják a valóságot a szemed előtt akkor sem, ha akarnak téged. Átlagos testet értett alatta.

2021. jún. 2. 02:33
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

Egyszerű a képlet. A férfi le akarja rombolni az önbizalmadat (ami láthatólag sikerült is neki), hogy aztán simán felszedhessen. Ez a tipikus óvodás taktika, hogy csúfoljuk a lányt, aki tetszik nekünk, húzgáljuk a haját, pletykálunk róla. Tinikorban ez átmegy leszarós stílusba, eljátsszuk, hogy ááá, nem érdekel, flegmázunk, hátha a lány erre harap.

Online ismerkedésnél eleve hogy és miért kerül szóba a másik teste? Ha te kérdezted meg, hogy mit gondol rólad, akkor kiadtad magad neki, biztosítottad róla, hogy neked számít a véleménye. Ha kérés nélkül kommentálta a testedet, akkor egyértelműen akar téged, de azt akarja, hogy ne legyen magas önbizalmad, magát a flegma, "őszinte" férfinak állítja be, aki annyira magabiztos, hogy neked kell hozzá felnőnöd, terepned, hajtanod, megelégedsz azzal amit kapsz (egy dugás).

Ezek ilyen pszichológiai trükkök, amiket emberek játszanak egymással, elültetik az önmarcangolás, kételkedés, önbizalomhiány magját a másikban, hogy aztán manipulálhassák.

De emellett lehet, hogy tényleg átlagos testalkatod van. Én ezt kép nélkül nem tudom eldönteni, de ha ismerkedik veled, akkor nyilván akar tőled valamit, ha valaki nem akar a másiktól semmit, akkor megszakítja az ismerkedést.

2021. jún. 2. 06:36
 9/27 A kérdező kommentje:

6-os: szerintem ez, hogy ki mennyire átlagos egy kép alapján nem dönthető el, mert nem érzi a bőrömet, az illatomat, a bújásomat, a természetemet, stb

másrészt a külső teljesen szubjektív, nem tök mindegy (neki), hogy most dicsér egy kicsit és lesz mindkettőnknek egy jó estéje?

nyilván nem vagyok szupermodell, a pali pedig már nem izgat, csak egyszerűen nem értem a logikát ebben az egészben

8-as: köszönöm ilyesmi válaszra gondoltam, hogy mi lehet ennek a pszichés háttere

köszönöm mindenkinek a válaszokat (senkit nem pontoztam le)

2021. jún. 2. 06:53
 10/27 anonim ***** válasza:
35%

"szerintem ez, hogy ki mennyire átlagos egy kép alapján nem dönthető el, mert nem érzi a bőrömet, az illatomat, a bújásomat, a természetemet, stb"

Tinder bioba lehet kiirni.

Egyébként nem kell megsértődnöd, ha átlagos vagy és vki megmondja. Ha túldicsérne meg az lenne a bajod h miért hazudik. Veled se vesztett sokat.

2021. jún. 2. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!