Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik a eropolis on is fönn vannak?
Ha az eropolison vagy más platformon választ akarsz a leveledre, akkor pár tanács:
- ne küldj dickpicket (s a reglapodról is szedd le);
- olvasd el figyelmesen hogy a lány/pár mit keres, ha nem felelsz meg ennek akkor felesleges írnod;
- normális hangnemben írj, ne egyből bhaszni akarj, hanem előbb ismerkedni;
- kerüld a ctrl-c-vel bemásolt körleveleket meg a sablonosságokat;
- ne írj ha távolság, életkor nem megfelelő, akkor se ha rég lépett be (mire belép 100 olvasatlan levele lesz).
Persze így is 50-ből max. ha egy levélre fog válasz jönni, mivel napi tucatnyi levelet kapnak nincs idejük mindegyikre. Idővel ráérzel kinek érdemes írni, kinek nem és talán 15%-ra felmegy a válaszadási arány.
Én is fönn vagyok, középkorú Bp.-i férfiként.
Normális kapcsolatot keresnék, normális férfiként, de szinte lehetetlen.
Aztán megváltoztattam az adatlapomat szexpartner keresésre, de az is nehezen jön össze.
Nagyon komolytalan emberek vannak ott.
Persze vannak kivételek, de az nagyon ritka.
Nagyon sok a meleg ffi, és a leszbikus nő.
Nagyon nehéz normális kapcsolatot találni. De nem csak ott. Mindegyik társ, és szexpartner kereső platformon.
7#az nekem is jó volna.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!