Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ennyire bevállalós lányt?
Rengeteg minden vonz. Strapon (avagy felcsatolhatóssal ő dug meg), hármas, gangbang, swinger klub látogatâs, szabadban csinálni, anál, stb.
A BDSMtől, és a pisiszextől viszont undorodom nagyon.
Eropolison, Goldengaten fennvagyok, de szinte lehetetlen partnert találni. A párok is gyakran eltűnnek, vagy éppen csak egy alkalomra keresnek...
Én ismerek ilyen lányokat, de nem a neten fogod őket megtalálni! Házibulikon, baráti társaságokban derülnek ki, hogy ki mit vállal be. Az is előfordulhat, hogy amúgy a lány magától nem mondja, hogy ilyeneket bevállal, de ha oda kerül a sor és olyan a szitu, akkor simán megteszi! De ezt leginkább baráti társaságokban, ahol ismeri a fiúkat, nem pedig bárki idegennek. Ha beindult a buli, egy bevállalósabb lányt simán elvittünk egy kétnapos balatoni vitorlázásra hárman, és nem hiszed el mennyire ki tudja élvezni azt a szitut!
Szóval ha a kérdés felmerül, akkor biztos hogy nem jó helyen keresel...
#3 lehet, bár pont a profilom az ami miatt a többség engem keres. Igyekszem figyelni a profilomra, és a visszajelzésekre róla. Eddig még nem írták egyik oldalon se, hogy valami baj lenne vele.
Nem vagyok kigyúrva, és a méretem is átlagos. Tán lehet ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!